Так як я імігрант, як і всі тут, дуже хотів заощадити на перекладі, проаналізував ринок і знайшов компанію з найнижчими тарифами, від 100 до 250 грн за документ (це ціни річної давності, зараз актуальних тарифів не знаю, уточнюйте вже самостійно). Перекладала ось ця компанія maxword.com.ua/uk/contacts/, а якщо конкретніше то одеська філія, ось їхня поштова скринька
[email protected] . Перекладають дуже дешево, професійно (помилок не виявлено і документи були прийняті та пройшли перевірку IRCC, без зауважень) і дуже швидко (мені переклали 11 документів за 2 дні). Документи додатково ніде не потрібно завіряти, не потрібно нести їх до іміграційного центру, вони ставлять печатку та афідевіт. Ще мої друзі робили переклад ось тут pereklad.ua/ukr/. Теж не особливо дорого і теж якісно, але поки що не можу рекомендувати, тому що їхні документи ще на розгляді, я пізніше напишу, якщо вони пройдуть перевірку. Може є в чаті люди, які і в них перекладали, може хтось зможе їх порекомендувати. Але про всяк випадок нехай тут також будуть. Це все не реклама, просто хочу допомогти заощадити людям, які у складному життєвому становищі та плюс підтримати перекладачів в Україні, їм зараз наша підтримка дуже потрібна. Якщо є ще перевірені компанії в Україні і ваші документи пройшли перевірку, рекомендуйте їх тут у чаті! Всім удачі у нашому нелегкому шляху!
#переклад