Імміграція до Манітоби
-
завантажити правильну версію форми IMM 5257 не вдалося, тобто доведеться подаватися на візу через окрему заявку.
-
Ви повинні були вказати адресу у Канаді. Якраз смисл в цьому був. Змінити зараз не можливо.
-
Доброго вечора! Маю таке питання зареєструвався в резерв плюс, але вказав адресу проживання Українську. Планую робити новий закордонний паспорт у Генеральне КонсульствоУкраїни , та невпевнений чи приймуть мене на прийом з Українською адресою проживання в резерві плюс ?
-
Дякую
-
Не потрібно для неголовного апліканта
-
@western9 Вітаю, чи потрібно повідомляти провінції, якщо не в головного апліканта змінилась робота з фулл тайм на парт тайм? Посада та місце не змінювала. Через сезон вже декілька тижнів не вистачає годин на фулл тайм, з весни знов буде фулл тайм. Номінацію отримали, але на федеральний ще не подавалися.
-
Дякую!
-
registerauskunft-online@bfj.bund.de
-
Чи не могли би поділитися email, на який писали. Бо маю контакти, але вони не відповідають на мої листи.
-
Підкажіть будь ласка, де Ви завіряли підпис на бланку, дякую
-
Підкажіть, будь ласка, що писати в CV, якщо немає в дипломі вказано назву дипломної роботи? Я чесне не пам'ятаю їх, робила їх ще на старому ноутбуці, якого вже немає🥲
-
Дякую))
-
Тоді успіхів на федеральному)
-
це я CV на федеральний готую)
-
Не знаю за приклади, але мені здається, що не вказують в загальному. Бо то не релевантна інформація, хіба це якась супер вузько спеціальна робота. Але зачекайте, ще відповіді від інших. Бажаю вам знайти роботу, яку ви хочете 😉
-
У прикладі CV це вказано, от і я б хотіла вказати, та не пам'ятаю взагалі.
-
Для чого вам в CV вказувати назву дипломної роботи¿
-
Ви мене вибачте, але я не розумію як можна хоть приблизно не памʼятати тему та назву… я першу вищу отримала 24 роки тому і досі памʼятаю
-
в додатку у вас немає? в мене та чоловіка 5 різних дипломів (різні ВУЗи, різні роки), во всіх є в додатку назва дипломної
-
Я навіть 2 памʼятаю, тому так, кровʼю та потом
22 Jan 2023, 05:40
211524/233906
about an hour ago