Імміграція до Манітоби
-
Так, платний. До 2 років може бути
-
Підскажіть будь ласка, аплікацію було відізвано бо не має фото дружини, коли подавав заявку у поясненні чому імігрую без неї написав що у процесі розлучення, що можливо зробити якщо не можливо дістати її фотографії?
-
А, ясно. Тоді краще очікувати розлучення. Буде простіше. Ну або пишіть до IRCC через вебформу і простіть пояснення як це зробити без фото дружини
-
Я не на федеральному
-
Там не вказано про дипломи,я питаю про федеральний етап.
-
Звісно що потрібно перекладати дипломи всіх членів сімʼї, включаючи атестат школи. Наявність освіти надає бали при виборі з пулу, то ж треба потім грузити У мене багато дипломів просто, то трішки заморочиличь. Паспорти, свідоцтва про народження, шлюб, воєнний квиток - це саме собою
-
Вони написали що вони відкликали, не я
-
Ви самі відкликали аплікацію? Потрібно написати пояснення та чекати відповіді IRCC. Але вам потрібно всі документи додати по дружині, Свідоцтво про одруження, тощо.
-
🔫 @OlyaSexy0 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @eNKeyey, Евгений Корниенко, Iryna, Iryna Polianska, @ValTiona, Світлана, Tetiana, Mrak, @blyskunka, Yuliia Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Цікаво, а чи можна кудись звертатися, якшо ірцц повернуть аплікацію, але ти вважаєш шо всі документи приклав. Чи це суд однієї інстанції?
-
На IRCC не можливо скаржитися, хіба йти до імміграційного суду з адвокатом. Зараз тут є в чаті чоловік, який вирішує справу через імміграційний суд, то там фінальна ціна за адвоката буде 20К+. Врахуйте, що адвокат бере від $300 на годину. А судові засідання та підготовка документів може зайняти 20, 30, а той й 100 годин.
-
Проблема в тому що моя дружина громадянка іншої держави, і там процес розлучення йде від 18 місяців, і на все це мені дали місяць
-
Доброго дня Хто заповнював форму мілітарі? Підкажіть,що ви писали в обовʼязках? В мене виходить на 15 рядків ,а дається одна клітинка)))
-
Я просто не розумію в чому проблема податися зараз ,розгляд до 6 місяців ВП . Канада - це не про останню хвилину все робити .
-
Просто додатково додайте інформацію на окремому листку.
-
Мені, слава Богу, не повернули, але і АОР ще нема. Надіюсь і не повернуть)
-
$300/год - це ще дуже дешево.
-
Нащо летіти поперек батька в пекло? Є час до березня податися за звичайним. Можна почекати, якщо прям горить, до можна і зараз, але тоді не буде екстра 3 місяців, які можуть бути вирішальними у майбутньому.
-
Так гроші за розгляд повертають. Просто засабмітьте з усіма документами і все.
22 Jan 2023, 05:40
211625/229622
less than a minute ago