Імміграція до Манітоби
-
🔫 @OlyaSexy0 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @eNKeyey, Евгений Корниенко, Iryna, Iryna Polianska, @ValTiona, Світлана, Tetiana, Mrak, @blyskunka, Yuliia Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Цікаво, а чи можна кудись звертатися, якшо ірцц повернуть аплікацію, але ти вважаєш шо всі документи приклав. Чи це суд однієї інстанції?
-
На IRCC не можливо скаржитися, хіба йти до імміграційного суду з адвокатом. Зараз тут є в чаті чоловік, який вирішує справу через імміграційний суд, то там фінальна ціна за адвоката буде 20К+. Врахуйте, що адвокат бере від $300 на годину. А судові засідання та підготовка документів може зайняти 20, 30, а той й 100 годин.
-
Проблема в тому що моя дружина громадянка іншої держави, і там процес розлучення йде від 18 місяців, і на все це мені дали місяць
-
Доброго дня Хто заповнював форму мілітарі? Підкажіть,що ви писали в обовʼязках? В мене виходить на 15 рядків ,а дається одна клітинка)))
-
Я просто не розумію в чому проблема податися зараз ,розгляд до 6 місяців ВП . Канада - це не про останню хвилину все робити .
-
Просто додатково додайте інформацію на окремому листку.
-
Мені, слава Богу, не повернули, але і АОР ще нема. Надіюсь і не повернуть)
-
$300/год - це ще дуже дешево.
-
Нащо летіти поперек батька в пекло? Є час до березня податися за звичайним. Можна почекати, якщо прям горить, до можна і зараз, але тоді не буде екстра 3 місяців, які можуть бути вирішальними у майбутньому.
-
Так гроші за розгляд повертають. Просто засабмітьте з усіма документами і все.
-
Вас не має турбувати скільки розгляд, головне подати на продовження до його спливу. Я в такій же ситуації, і буду вирішувати у березні, не раніше.
-
То був сарказм
-
Я б не чекав останнього дня. Може бути якийсь збій системи чи ще щось (у вас вибило світло чи пропав інтернет).
-
Ви не читаєте. Я мінімум двічі написала, що в березні треба подаватись або на BOWP, або на OMP. Місяцю більш ніж достатньо щоб податись. Опції не подавати мною озвучено не було.
-
Звісно , кого воно бентежить . Ось подались ви ,чекаєте , і тут бац відмова ,по якійсь причині ,але вже все 31 березня пройшло . Що тоді ? А так буде хоч час . Ризик благородна справа .
-
Та причому більше ніж достатньо . Ви бачити що людям відмови проходять на продовження вп ,по-різним причинам . Якщо буде ситуація ,що людина подалась , до березня AOR не прийшов і прийшла відмова по ворк перміт ,що далі роботи ? Чому це не зробити в грудні , і отримати відповідь раніше останнього строку ,ніж так ризикувати .
-
Відмови приходять, у тч за несплату. Незрозумілих відмов по OWP не чула жодної
-
У вас одна думка, і мене інша. Зацікавлена сторона зробить так, як вважає за потрібне.
22 Jan 2023, 05:40
211633/232448
18 minutes ago