Імміграція до Манітоби
-
Таке питання: після того, як ми отримаємо ПР чи громадянство, чи існує якийсь спосіб допомогти нашому синові 23 роки отримати ПР? Який може бути найкоротший шлях? Чи є в Канаді якісь програми з возз'єднання сім'ї?
-
Тото ж! В мене 3
-
В мене 4 людини в аплікації
-
Я теж ще чекаю з 30 жовтня. Мене вбивають ці кейси де люди за два дні отримують. И мабуть в них нема депендентс і тд. ХЗ
-
Здається вислали на 2 день після фінального рішення
-
Він сам може за себе податись
-
Це лотерея походу на цьому етапі! Треба мати дуже крутий терпець.
-
Щасливчики отримують за 2 дні) а ми ще чекаємо. Завтра буде 2 місяця з порталу 2
-
Чи ви добавляли лист пояснення, що ви оновили ворк пермітити?
-
Читав в іншому чаті ,що є теорія що квоти на пр для провінційних закінчились ,тому типу так . Напишу книги , іммігрант - шлях до пр 😂 частина перша AOR.
-
В мене його немає 😄 Але що робити?! Писали, дзвонили, кажуть чекати
-
Нічого не зрозуміло але дуже цікаво! Багато з тих хто отримує ПР в них ж еКопр датується одним міс раніше. Десь близько до їх файнал десіжен дейт
-
Я теж вже про це думала. Побачимо. Добре, що до наступного року не багато залишилося)
-
Це точно що так здається зі сторони якщо подивитись
-
Ото не скажу ,в мене його немає . Можу знайомого спитати . Як на мене це лототрон ,а аплікації ,як кульки . Він бере наприклад штук 20 які подалися в один день і дає їм ECOPR ,потім інших ,і т п . Типу лототрон черга на ECOPR . 😂
-
Вітаю вас! Скажіть будь-ласка а скільки має залишатися до кінця щоб мати можливість роботи наступний? Тому що я чула іноді це роблять дуже довго
-
Думаю що два тижні ,до 20 грудня,бо потім вже почнеться святий вечір і там вже до 3-4 січня відгули,якщо не більше
-
Виписку з банку потрібно засвідчувати печаткою банку чи це необов’язково?
-
Підкажіть будь ласка. Подаюсь на продовження WP. Є номінація .В графі чи маєте сертифікат про номінацію ставити так,якщо головний аплікант чоловік?
-
Достатньо зберегли пдф з онлайн банкінгу
22 Jan 2023, 05:40
211675/229516
7 minutes ago