Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня ,є такі що місяць назад отримали АОР ?
-
Привіт! Змінюю адресу в рбс банку і тут питають чи являюсь я резидентом України? Не знаю що відповісти так чи ні.Якщо приїхав сюди майже 2 роки тому і нікуди не виїжджав.. Може є тут хто кто працює в банку підкажіть будь ласка!
-
Дуже дякую за відповідь!
-
@iris_ptch хоче кікнути Катя з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Згинь @banofbot
-
Дякую за пораду. Спробую їх запитати
-
Ну з поваги можете до них написати та запитати, чи потребують вони від вас якихось дій?
-
Привіт, доки у вас не має статусу ПР Канади, ви ще резідент України. Потім можно змінити.
-
перенесли на цей тиждень
-
Підкажіть будь ласка, чи можна виїжджати за межі Канади на федеральному етапі?
-
Я працюю в банку, я знаю що вони питають. Якщо у вас SIN починається с 6 то ви не резідент ніякої другої країни, крім Канади. А якщо у вас SIN починається з 9, то ваш статус тут тимчасовий і вони питають якої страни ви є резідентом
-
Скажіть , будь ласка, а яка різниця між тим , що продовжити ворк перміт до 31 березня і бріджет ворк перміт? Ми отримали АОР недавно . Але ворк перміт лише до вересня і хвилююся , чи не краще продовжити ворк перміти , хоча в чоловіка і дітей паспорт до 2026 року.
-
Мені тут чат гпт каже що ми громадяни України але резиденти вже Канади зара скопіюю скину
-
Напишіть будь ласка веб форм куди документи загрузити
-
Резидент і податковий резидент - абсолютно різні речі, вони не повʼязані між собою. Банк питає, чи є людина податковим резидентом
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи правильно я розумію, на федеральному етапі, документи повинні бути в одному файлі оригінал+завірений переклад, чи потрібно сканований оригінал з печаткою нотаріуса+завірений переклад?
-
Ок тоді напишу так як було.Бо на старому адресі було резидент України.Дякую за поміч!
-
Сканований оригiнал з печаткою - у мене просто кольоровий скан оригiналу - тай все. Переклади с копiями, та оригiнали - у мене, не завiренi нотарiусом.
-
Громадянськiй паспорт - оригiнали окремо вiд перекладу с копiями.
-
Я всюди додавала оригiнали, коли окремо вiд копiй та перекладу, та разом також присутнi, наприклад довiдки про несудимiсть- все разом
22 Jan 2023, 05:40
211743/231322
about 2 hours ago