Імміграція до Манітоби
-
Резидент і податковий резидент - абсолютно різні речі, вони не повʼязані між собою. Банк питає, чи є людина податковим резидентом
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи правильно я розумію, на федеральному етапі, документи повинні бути в одному файлі оригінал+завірений переклад, чи потрібно сканований оригінал з печаткою нотаріуса+завірений переклад?
-
Ок тоді напишу так як було.Бо на старому адресі було резидент України.Дякую за поміч!
-
Сканований оригiнал з печаткою - у мене просто кольоровий скан оригiналу - тай все. Переклади с копiями, та оригiнали - у мене, не завiренi нотарiусом.
-
Громадянськiй паспорт - оригiнали окремо вiд перекладу с копiями.
-
Я всюди додавала оригiнали, коли окремо вiд копiй та перекладу, та разом також присутнi, наприклад довiдки про несудимiсть- все разом
-
Дякую
-
Доброго вечора, маю питання про оплату за біометрію, потрібно платити за кожного по 170 доларів чи за родину?
-
Пишіть ні, тільки резидент Канади, якщо ви сплачуєте податки тільки тут.
-
За родину від 3
-
Банки запитують у податковому сенсі
-
170
-
Чимало канадійців мають податковий номер з 6, але не живуть тут, працюють за її кордоном, Мексика, Німеччина і тд.
-
А якщо чоловік і дружина то 170 за двох чи 340?
-
За 2 Навіть якщо щє є дитина, то всеодно 170
-
Це не для податкової, а для банка. Якщо ти канадіец, то не важливо де ти живеш чи працюєш, ти eligible for these products, тики як кредитна лінія або пре апрувд кредит кард. Для нас все це ще не працює, окрім тих хто вже отримав ПР або громадянство Канади
-
Ну так на RBC світ не зійшовся, Канада багата на фінансові установи.
-
Нажаль ні, в RBC ви не можете взяти RCL, доки не отримаєте ПР. Моргейч можете, бо там будинок у вас collateral. І кредитку ви Макс на 15 тис можете зробити, а канадці набагато більше і т д
-
Дмитро, не все так як ви пишете. Банк запитує, бо має відзвітувати де ви сплачуєте податки. За неподання тої інформації, шалені штрафи. І подається та інформація на підставі заповненої декларації RC518. Та я хоч завтра можу піти та отримати і кредитную лінію, і іпотеку, не маючи ПР. Щоб мати можливість, ти маєш тут проживати, тобто бути resident, і тут не у податковому плані.
-
цікаво, як може бути оригінал документу в онлайн-заявці. Всі документи які ми подаємо, то скани чи фото - то все копії. Що ви маєте на увазі під "відсутні оригінали"
22 Jan 2023, 05:40
211757/229593
21 minutes ago