Імміграція до Манітоби
-
я вчора відправив заявку на новий візітор рекорд без Application for Visitor Visa, тобто форми IMM 5257. Але сьогодні поклацав на порталі і не знайшов іншого способу податися на нову візу, окрім як паровозом за заявкою на візітор рекорд. Але, як ми вияснили раніше, ця схема не працює. Може пан Dmytro щось підкаже?
-
з цією проблемою зіткнувся не тільки я, а і люди в цій групі і в коментарях на ютубі під вашим відео. IRCC замінила файл по посиланню і тепер не можна відправити заявку на візу разом з заявкою на візітор рекорд. Виглядає, як технічна помилка, але що робить не зрозуміло. Підкажіть як тепер податися окремо на візу з Канади?
-
Коли відповідаєте, то треба вказати, що ви в Україні та що маєте намір перебувати менше, ніж 6 місяців. Потім все одно вказуєте країну резидентства Канаду. Я запишу відео завтра. Нині вже ліньки. Я, буквально, на вихідних подавав на візу дітей друзів.
-
Вже в двоих людей не працює))
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, що писати, в поясненні щодо відсутності військового квитка, при подачі на ПР на федеральному етапі, якщо у мене була відстрочка від армії, поки я навчався в універі, а потім мій воєнкомат згорів. Тобто після закінчення відстрочки від служби ні я з воєнкоматом не комунікував, ні вони зі мною. Я думаю, що треба писати, так як є, але насправді, так як є, можна написати по-різному і з різною деталізацією. Питання в тому, як написати так, як є, щоб це задовольнило офіцера?
-
Добрий вечір. Підскажіть де є той файл, де Українцю дозволяється мати 2 діючих закордонних паспорти. Не можу знайти по чаті, але памʼятаю було.
-
Дякую!