Імміграція до Манітоби
-
1,5 роки тому ми завіряли в нотаріуса декларацію про комон ло. Її подавали на номінацію і подали на ПР, не робили нову. Заповнювали декларацію при нотаріусі і він усе підказував. У цих двох пунктах він питав чи вписані ми в бенефіди одне одного. Ми чомусь вирішили, що може йде про звичайні бенефіди з роботи. Тоді чоловік був вписаний в мої, а я в його ні. Відповідно так і записали. Тільки зараз полізла щось перевірити і зрозуміла, що мова йшла про страхування життя. А ми завжди були вписані одне в одного. Ця декларація є обов’язковим документом, бо ми подалися як комон ло. У нас повно інших доказів стосунків. Кредит на авто, договори оренди, спільний рахунок, податкові декларації тощо. Але через те, що ця декларація є обов’язкова і в ній допущена помилка, та ще й завірена нотаріусом, а трохи хвилююся. Розумію, що це можна пояснити і заявку одразу не завернуть. Але може варто нам, поки чекаємо аор, заповнити все правильно, завірити і відправити через веб форму?
-
Чи потрібно цю форму (military records form ІММ5546) заповнювати тільки чоловіку? чи усім кому 18+? і якщо не служили, то обом писати LOE? Thanks!
-
Думаю, що ну дуже мало людей стикались з таким. Може ви перший
-
Добрий вечір,шановні. Хотів спитати про те як треба подавати паспорт на етапі номінації. Треба кожну сторінку додати де щось є (спец.відмітки,штампи з поїздки за кордон тощо) чи тіки титульну сторінку з фото? Якщо є спец.відмітки(Консульський облік наприклад),чи треба його перекладати? Дякую.
-
Доброго вечора всім. Підкажіть будь ласка якщо на федеральному етапі немає можливості додати довідку по несудимість з однієї з країн де ти перебував більше ніж 6 місяців. Чи можна написати пояснювального листа чому, а також чи можна просто додати її вже після відправки аплікації? Дякую
-
Це так. Питання щодо якої програми краще подаватися щоб спростити чи прискорити процес (з урахуванням нашого ПР чи громадянства).
-
Ніяка. Він дорослий і немає в такому випадку будь-яких привілеїв