Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора всім. Підкажіть будь ласка якщо на федеральному етапі немає можливості додати довідку по несудимість з однієї з країн де ти перебував більше ніж 6 місяців. Чи можна написати пояснювального листа чому, а також чи можна просто додати її вже після відправки аплікації? Дякую
-
Це так. Питання щодо якої програми краще подаватися щоб спростити чи прискорити процес (з урахуванням нашого ПР чи громадянства).
-
Ніяка. Він дорослий і немає в такому випадку будь-яких привілеїв
-
Всім привіт. Чи є зараз способи зробити новий занран паспорт, оминаючи бомбезні українськи сервіси накшталт "Резерв+" ?
-
Ми отримали, після зданої біометрії тиша.
-
Якщо ви чоловік, то немає
-
Сервіси українські не подобаються, а паспорт хочеться? От же дилема 😁
-
Ні, тільки біометрію
-
Медицину зарахували ?
-
А Вам що до того? Людина питає чи можливо зробити це без резерв+ ? Бот провокатор?
-
В трекері беграунд чек ін процес тільки висить
-
Аналогічно і в мене )
-
У нас так само.
-
А якого ви числа отримали АОР ?
-
Настя, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Заработок до 900$ дистанционно!Работа без вложений и рисков.Пиши + в ЛС, и я расскажу, как это возможно!
-
Заработок до 900$ дистанционно!Работа без вложений и рисков.Пиши + в ЛС, и я расскажу, как это возможно!
-
@banofbot
-
⚡️Тисяча Зеленського вже доступна до отримання: використати її можна з 1 листопада по лютий, — Мінекономіки. 1000 на 1 людину - на родину це вийде одразу декілька тисяч • Картку можна відкрити в «Дії», виплату можна оформити навіть на дітей. • Витратити на оплату українських товарів та послуг. • Сформуй заявку просто зараз та очікуй на зарахування протягом 10 хвилин ПОДАТИ ЗАЯВКУ: t.me/+h-dJdsrVOjEyNzQy
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
211825/236874
3 minutes ago