Імміграція до Манітоби
-
То не я отримав 😅Але дякую
-
a close friend who accompanies his buddies in their activities.Або pre arrival letter . Кому як . FD- fixed deposit ,або final decision .
-
Вітаю. Доволі довго від порталу 2
-
Повинно бути щось типу proof of temporary residency ніби як, де додавати документи про освіту, роботу
-
А в яку категорію додавати ворк перміт на федеральному ?
-
У мене такі варіанти: Proof of Physical Presence in Canada Proof of Valid Temporary Resident Status Your Valid Temporary Resident Permit Proof of Status
-
Proof of valid temporary resident status - ось це для wp (бо він вам надає статус тимчасового резиденства)
-
Proof of education -для освiти
-
Я додала в proof of status
-
@western9 доброго дня, підскажіть будь ласка, як оновити imm 5669, після отримання аор, дякую
-
Скачати pdf із сайту, заповнити, відправити через IRCC webform
-
Там формат джіпег є
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка коли подаєш фото на пр, прикріпляти діжітал фото чи саме треба відскановане це ж саме фото? Дякую
-
Так дякую, Може не так сформулювала. Мені дали фізично роздуковане фото і також скинули на флешку. От в мене питання, мені грузити віскановане відтчне фото чи ту копію, що на USB
-
Jpeg для фото
-
Liquor Mart
-
Так, можна з Дії
-
Якщо на юсб в джіпег, то там можна джіпег
-
11місяців як і більша частина знайомих які прдались зі мною. Люди заспокойтесь ! Строки розгляду що провінцій що фед етапу були значно подовжені
-
Вибачаюсь , маю ще одне питання, у розділі personal history, не вистачає місця для заповнення, що робити у цьому випадку ?
22 Jan 2023, 05:40
211980/229540
3 minutes ago