Імміграція до Манітоби
-
Неуважно читаєте опис чату та закріплені повідомлення. Прочитайте, будь ласка. ще раз закріплене повідомлення №5.
-
Неуважно читаєте опис чату та закріплені повідомлення. Прочитайте, будь ласка. ще раз закріплене повідомлення №5.
-
-
Доброго дня! У мене питання, чи можна поміняти европейські права?
-
Підкажіть а як з школами для дітей тут
-
Я також не можу знайти відповіді, треба створити акаунт на вищезгаданому сайті, вкінці з переліком документів треба загрузити форму з результатами медкомісії. Де ті результати? Що туди загружати?
-
Моїй 12 сказали що мала
-
ЕОІ, або як ви кажете "вираз зацікавленості" і є початком процесу. Його відсилаєте (заповнюючи форму) коли у вас всі вимоги виконані. Далі, якщо вас виберіть ви отримаєте ІТА, де вас запросять підгрузити всі документи, які підтверджують ваші данні на етапі ЕОІ.
-
#зняття обмежень з WP після проходження мед.комісії Once you get your medical exam results, you can ask to remove these restrictions. To do this, you must follow the instructions below to apply for an open work permit in Canada. Then, we can issue you a new work permit without job restrictions. As a Ukrainian national or family member of a Ukrainian national, you don’t need to pay any fees to remove the job restrictions on your work permit. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#apply-canada
-
Просто прочитати на сайті IRCC або скористатися пошуком по чату