Імміграція до Манітоби
-
Я також не можу знайти відповіді, треба створити акаунт на вищезгаданому сайті, вкінці з переліком документів треба загрузити форму з результатами медкомісії. Де ті результати? Що туди загружати?
-
Моїй 12 сказали що мала
-
ЕОІ, або як ви кажете "вираз зацікавленості" і є початком процесу. Його відсилаєте (заповнюючи форму) коли у вас всі вимоги виконані. Далі, якщо вас виберіть ви отримаєте ІТА, де вас запросять підгрузити всі документи, які підтверджують ваші данні на етапі ЕОІ.
-
#зняття обмежень з WP після проходження мед.комісії Once you get your medical exam results, you can ask to remove these restrictions. To do this, you must follow the instructions below to apply for an open work permit in Canada. Then, we can issue you a new work permit without job restrictions. As a Ukrainian national or family member of a Ukrainian national, you don’t need to pay any fees to remove the job restrictions on your work permit. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#apply-canada
-
Просто прочитати на сайті IRCC або скористатися пошуком по чату
-
Yury краще не дробіть повідомлення. Потім важко шукати
-
Скажіть, що Ви хочете, ми Вам відповімо. Але ми не знаємо , яка програма краще для Вас....Як і не знаємо, що Вам вибрати Монітобу, чи, наприклад, Ньюфауленд ...Це залежить від багатьох факторів. Я би починав з роботи. Розіслав резюме по кампаніях і чекав. Якщо нічого, то вибрав би з тих позицій в містечках, що вище. Звідки почнете Ви не знаю ...
-
Ви просто заповните заявку на порталі MPNP відповідно вашої програми, а далі, якщо ви будете успішно вибрані і отримаєте EOI вам дадуть 60 днів для подачі повного пакету документів. Здається все просто. Вам зрозуміло?
-
Що ви відправили там нічого не сказано за вираження зацікавленості. А ось тут крок номер 1, це його відправка. І не можу зрозуміти як саме відбуватиметься. Вибачаюсь якщо пишу дурниці, але справді не можу розібратися immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-renewal/renewed-swm/#1 - що саме вам тут не зрозуміло?
-
перечитав зараз усе, що там було, але не можу зрозуміти тільки одне. Якщо відпрацювати 12 місяців та виконати всі вимоги потрібно буде надсилати вираз зацікавленості?
-
Не на людину, на сім'ю