Імміграція до Манітоби
-
Yury краще не дробіть повідомлення. Потім важко шукати
-
Скажіть, що Ви хочете, ми Вам відповімо. Але ми не знаємо , яка програма краще для Вас....Як і не знаємо, що Вам вибрати Монітобу, чи, наприклад, Ньюфауленд ...Це залежить від багатьох факторів. Я би починав з роботи. Розіслав резюме по кампаніях і чекав. Якщо нічого, то вибрав би з тих позицій в містечках, що вище. Звідки почнете Ви не знаю ...
-
Ви просто заповните заявку на порталі MPNP відповідно вашої програми, а далі, якщо ви будете успішно вибрані і отримаєте EOI вам дадуть 60 днів для подачі повного пакету документів. Здається все просто. Вам зрозуміло?
-
Що ви відправили там нічого не сказано за вираження зацікавленості. А ось тут крок номер 1, це його відправка. І не можу зрозуміти як саме відбуватиметься. Вибачаюсь якщо пишу дурниці, але справді не можу розібратися immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-renewal/renewed-swm/#1 - що саме вам тут не зрозуміло?
-
перечитав зараз усе, що там було, але не можу зрозуміти тільки одне. Якщо відпрацювати 12 місяців та виконати всі вимоги потрібно буде надсилати вираз зацікавленості?
-
Не на людину, на сім'ю
-
Доброго дня. Прошу звернути увагу всім хто планує їхати до манітоби найближчим часом! В містечку Altona що за 110 кілометрів від Вініпегу є компанія Friesens яка зараз приймає українців на роботу, без досвіду і мови. Це посада різноробочого в друкарні, на початок дають 16 в годину, допомагають знайти житло в містечку. Також ця компанія і місто є учасниками еміграційної програми RNIP, такщо в подальшому компанія допомагає податись на PR. Врахуйте містечко маленьке тому підійде не для всіх. В садочок віддати дитину буде важко бо він є один. З школами проблем немає. Дуже бажано мати машину. В місті працює державна організація Regional Conections. Де можна ходити на мовні курси, також компанія з вересня має організувати курси для новоприбувших. Якщо будуть питання не стидайтесь писати! www.friesens.com/ , www.seedrpga.com/immigration-pilot
-
Чому ні, Ви ж там проживаєте на данний момент. На ресепшені запитайте чи у волонтерів. Взагалі 90 днів можете на своїх їздити поки хату шукаєте
-
Вся інформація в закріпленому повідомленні #9...там все чітко і прозоро розписано
-
Можна, напевно ... Влаштуйтесь, спочатку, на роботу, працюйте 6 міс, здайте мову, приймайте участь у житті громади, подивіться скільки Вам не вистачає балів і тоді , якщо не вистачить, побробуйте звернутися в кук, членом якої ви вже на той момент станете ))))
-
Вам дадуть там бумагу але права тоді прийдуть в готель