Імміграція до Манітоби
-
Пiдскажить будь ласка, як повернути паспорт з Canada post.Паспорт був вiдправлений на вклейку вiзи й застряв на поштi. Дякую.
-
Вітаю, подавалися у жовтні 23,номінацію отримали у серпні,з гроші тиша.
-
Повернули тільки що 500$ за номінацію. Подавались в березні, отримали номінацію у жовтні. Ось такий подаруночок під 🎄🎁
-
В мене номінація теж в серпні.
-
нам також прийшли. а ми вже не розраховували на повернення. це дійсно як подарунок на Різдво!
-
доброго ранку. вчора в 4 pm по Манітобі (це 00:00 по Україні) змогла зловити слот в Оттаві. зайдіть за декілька хвилин до цього та обновляйте сторінку. бажаю успіхів.
-
Оригінал ви не візьмете із міської ради. Скріншот із сайту і переклад як варіант
-
Цікаво , що вони кажуть на офіційному сайті , що після того,як вони апрувнуть фото і адресу , то щоб додати ECOPR займає до декількох тижнів . Тобто з цієї логіки виходить,що люди ,які чекають на ECOPR місяцями ,то ті місяці ідуть на те щоб,вони переглянули 2 портал .
-
Я тільки таке знайшла. Таке підходить? @western9
-
2_5393616863710174960.pdf
-
Доброго дня, пане @western9 допоможіть будь ласка з таким питанням. Після біометрії через 2 місяці прийшов до запит документів (надішлю повторно, проблем немає). А от ще один лист мені незрозумілий. У мого чоловіка є донька, яка живе з матерію у Франції, ми включили її у форму, про склад сім’ї і зазначили, що вона проживає у Франції. Але нас просять оновити свої форми і додати на неї документи. Як нам пояснити, що вона з нами не іммігрує?
-
Я просто вказую стару назву вулиці як в паспорті, а якщо буде запит до тільки тоді додаю витяг що вулиця бцда перейменована?) Правильно?) ДЯКУЮ
-
Дякую) теж пішла дивитись. 13 березня подача на номінацію. Гроші повернулись тільки що. Причому кредитна картка зараз недійсна,закінчився срок в листопаді, чекаємо продовження.
-
Взагалі потрібно вказати нову назву вулиці. Але я думаю, що для IRCC то все одно.
-
У imm008 потрібно вказати, що дочка не іммігрує з вами.
-
Ви вказали, що дочка не іммігрує з вами? Але у будь-якому випадку потрібно документи по ній. Ну або писати пояснення, що відмовляється надати, і ви не можете вплинути на це. Але розумієте, що в подальшому не зможете її спонсорувати і просите IRCC надіслати declaration form to forfeit my rights to sponsor.... t.me/uccmb/206106?single
-
Дякую 🙏🏻
-
Добрий ранок, таке питання. Якщо зараз на роботі буде Christmas long weekend (2 тижні) чи можна податись на EI? Номінація вже є( подача була по Swm,отримали swo), зараз на фед етапі
-
Можна. В нашій компанії це вже як практика,кожен рік на 2 тижні всі працівники становляться на EI
-
EI на 2 тижні? А так можна було? 😂
22 Jan 2023, 05:40
212298/230800
about a minute ago