Імміграція до Манітоби
-
Ви отримали номінацію? Вітаю
-
Timeline в студію. Вітаю
-
Як тут в чаті жінка писала, що всі з номінацією крім неї. Від себе додам, що ще крім мене)
-
Трохи пізніше 🫡 Дякую
-
Дякую 🕺
-
В вихідні прям сяду і до червоних очей Дякую
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка. Прийшла номінація на стару адресу і на неосновного роботодавця. Куди потрібно звернутися, щоб видали номінацію з актуальними даними? Дякую!
-
Потім батько у статусі ПР повинен буде полетіти за дочкою і завезти їх у Канаду для лендінгу, щоб виробити ПР картку та проштампувати її CoPR, які вона отримає із імміграційною візою. Залендитися потрібно буде протягом 12 місяців з моменту здачі медогляду дочкою.
-
Доброго дня Допоможіть з ситуацією, замовив переклад документів на федеральний етап. Перекладач каже, що документи мають бути нотаріально завірені, хоча я думав що афідевіту достатньо. Я знайшов цю інформацію на сайті Канади ☝️. Це значить що до афідевіту треба ще нотаріальне завірення на переклад документу? Чи мова лише про те що афідевіт ставиться в присутності нотаріуса і він не ставить жодних підписів?
-
Сайт IRCC дає протирічну інформацію на цю тему. Поряд з цією інформацією там також є визначення сертифікованого перекладу (от воно, з нього витікає, що номеру диплому достатньо в підписі перекладача, щоб переклад вважався сертифікованим і не потрібний афідевіт тоді). Якщо спиратися на інформацію на вашому скріні, то перекладач правий. Але з досвіду роботи з перекладами скажу, що ніхто спеціально для федерального етапу документи додатково не засвідчує, правила подання на провінційні програми, як правило, більш жорсткі, федеральний без проблем завжди приймав переклади з клятвою і штампом бюро, it's up to you, чи хочете ви нотаріуса. IRCC не дає однозначного визначення на цю тему