Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня Допоможіть з ситуацією, замовив переклад документів на федеральний етап. Перекладач каже, що документи мають бути нотаріально завірені, хоча я думав що афідевіту достатньо. Я знайшов цю інформацію на сайті Канади ☝️. Це значить що до афідевіту треба ще нотаріальне завірення на переклад документу? Чи мова лише про те що афідевіт ставиться в присутності нотаріуса і він не ставить жодних підписів?
-
Сайт IRCC дає протирічну інформацію на цю тему. Поряд з цією інформацією там також є визначення сертифікованого перекладу (от воно, з нього витікає, що номеру диплому достатньо в підписі перекладача, щоб переклад вважався сертифікованим і не потрібний афідевіт тоді). Якщо спиратися на інформацію на вашому скріні, то перекладач правий. Але з досвіду роботи з перекладами скажу, що ніхто спеціально для федерального етапу документи додатково не засвідчує, правила подання на провінційні програми, як правило, більш жорсткі, федеральний без проблем завжди приймав переклади з клятвою і штампом бюро, it's up to you, чи хочете ви нотаріуса. IRCC не дає однозначного визначення на цю тему
-
Дякую 🙏
-
Ні, SWM. Значить, будемо чекати на оновлену номінацію. Дякую Вам!
-
Help please! Подались на нові visitor record для дітей у неділю. До сіх пір не прийшов автоматичний лист (я так думала) з тим що поки розглядається справа їх минулі visitors дійсні. Що робити, так як скоро закінчуються їхні, а в мене на руках навіть цього листа нема!
-
Вітаємо, Olga! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Перечитайте розвернутий перелік обов'язків по НОК Не тільки назву Оберіть більш що підходить
-
Доброго вечора всім) В мене є таке питання з приводу заповнення анкети для манітобської провінційної програми. На запитання-" What is your current occupation? " потрібно вказати свій NOC код, і в мене підходить два коди. Чи потрібно мені вказати обидва коди чи лиш один?
-
Отож Які в вас?
-
Можете кинути скрін?
-
Геть однакові обов'язки?