Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
🚀 Ищем амбициозных людей, готовых начать зарабатывать на криптовалюте с нуля! 💻 Опыт не обязателен — я проведу подробное обучение с самых основ. Основное направление — арбитраж криптовалют. 💰 Ваш потенциал — от 50$ чистыми в день и выше! 🔒 Мы работаем только с проверенными и надежными крупными биржами. Забудьте про «левые» платформы и рискованные проекты! 📩 Пишите мне на @AndreyCheze — все объясню и помогу вам сделать уверенные шаги на старте!
-
Ось і надійшов лист що заявка на EOI (зацікавленість) видалена з бази так як за рік не відібрали. Тому майте на увазі. Що будь які зміни не подовжують заявку. 365 днів і подавати по новому.
-
Ну нам хоча би OWP продовжують ще на 3 роки. Так шо я не впадаю у відчай. А подався на новий OWP та буду і далі чекати. 😁
-
Знову пішли вибірки доя кабаянів close relatives🤣
-
Нова реальність Манітоби після квітня 2024, роками бовтатися в пулі з 20000 іншими "skilled immigrants" , поки work permit не закінчиться🤣. В мене в грудні 6 місяців full time, навіть ще не подавав бо безтолку.
-
Це дуже логічно вибирати тих, хто має родичів.
-
Так, дуже логічно, але чомусь в інших провінціях таке не роблять
-
Програми там зовсім інші.
-
Nataliia хоче кікнути Лиза з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
‼️СРО ЧНО‼️ ‼️ЭТО КАСА ЕТСЯ КАЖ ДОГО В ЭТ ОЙ ГРУ ППЕ‼️ 🔥Строго 20+ В данный момент про ходит обуч ение для нови чков 🔥 Сразу говорю - без н а р к о т и к о в, и н в е с т и ц и й и прочей еру нды. 🔥 Быстрый старт, при быль вы полу чите уже в пе рвый день раб оты 🔥 Все легально 🔥 Для раб оты нужен смарт фон и всего 1 час твоего врем ени в день 🔥 Дове дём вас за ру чку до при были ‼️Не бер ём н и к а к и х о п л а т от вас, мы ра60таем на % (вы зараба тываете и только потом делитесь с нами) Кому действ ительно инте ресно пишите в личку "+" и я обязат ельно тебе отвечу
-
Міністерка імміграції Манітоби звідки ?
-
Анастасія Горбунова, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Привіт! Маю пропозицію підзаробити(онлайн). Пропозиція дійсна якщо є трохи вільного часу на день, та ви старше 18 років. Добре підійде для тих хто хоче поєднати з основною роботою. Пишіть в приватні повідомлення!
-
857, чекаю з вересня
-
@ValTiona хоче кікнути @katechkaaa00 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Привет, ищy пaрy людей для дистaнционной деятельности. Тoлькo 18+. Дoстoйный дoхoд, гибкий грaфик. Для oбсyждeния пишите + мнe в личкy.
-
🔫 Анастасія Горбунова кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @allalshk, Iryna Polianska, @kapusta91, @Mariaa589, @come_to_me_weirdo, @ValTiona, @Lubov5257, Andriy Karelin, Anna Floreskul, YuriiV Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
212511/231502
12 minutes ago