Імміграція до Манітоби
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, чи потрібна присутність дитини для продовження їй паспорта (до 16 років). На сайті консульства написано, що "після 16 років дитина подає заяву самостійно", але ті, хто вже продовжував, кажуть, що дитина має бути присутня. Є такі, хто продовжував без присутності дитини? Підкажіть, будь ласка. І чи потрібно фото дитини мати з собою? Бо там "у разі вклеювання фото, мати його з собою". Я не знаю, чи треба його вклеювати.
-
Доброго дня. @western9 Підкажіть будь -ласка ,цікавить таке питання чи треба повідомляти IRCC що я головний аплікант на федеральному рівні ( ще не отримала номер справи) по SWO йду у декретну відпустку . Чи це якимось чином впливає на мій еміграційний процес (зміна статусу , а саме початок maternity leave)?
-
Дякую за швидку відповідь. Гарного дня!
-
Досвідом вважається робота на фултайм з мінімум 30 годин на тиждень
-
Підкажіть, будь ласка, неголовний аплікант йде на лей оф. Чи потрібно повідомляти mnpn про ці зміни? Номінація SWO
-
Дуже Вам дякую)
-
Хтось може порадити імміграційного консультанта з адекватними цінами, в якого можна взяти годинну консультацію, і задати всі індивідуальні питання, з якими стикнулися при заповненні форм на імміграцію
-
Ціни у Всіх фактично однакові та не відрізняються. Усі форми Він відправить Вам та Ви будете фактично їх самі заповнювати, а Він просто їх "перевірить" та відправить.
-
Дуже сумніваюсь що тут обговорили питання, яке мене тривожить, Але надіюсь що хтось може мені допомогти відповісти на нього: Я подаюсь по програмі CEC через EE, і мене запинило питання одне (прикріпила у фото). Ситуація така, я працюю в Канаді на позиції, яка відповідає TEER 2 вже більше року ( з серпня 2023). Для подачі на цю програму потрібен рік досвіду. Коли я почала працювати в мене було закінчено 4 курси університету в Словаччині, але не здані фінальні екзамени. І от у червні цього року я з'їздила здала екзамени і отримала диплом багалавра як архітетурний інженер. Це вже вище, ніж просять для посади і тіру що в мене. Але потрібно віповісти на питання з якого моменту я стала кваліфікована для даної професії. Що я маю там вписувати? І якщо я поставл. там червень 2024, то чи буде зарахований попередній досвід? Дякую