Імміграція до Манітоби
-
тобто вас з такими балами за рік не відібрали?
-
а яким боком Сибіга і ДП "Документ" пов'язані?)
-
Все можливо (
-
У вас певно не було 60 балів, щоб пройти по спецвибірці.
-
Ні пусто, просто аор . Але коли заходжу в трекер, то там написано біометрія ін прогресс
-
Шось чути відносно термінів розгляду заяв на PR за програмою reunification? Чи є вже у когось timelines?
-
Система мабуть показала що наступна вибірка повна бути з мінімальним балом 1100 - зі 1000 балів можливих 😂😂😂😂
-
В мене так було ,подався 19 а писали шо 20 отримують и теж була пʼятниця ,в понеділок був АОР
-
А в чому саме логіка ? Ну типу якщо в тебе нікого нема ти наврядчи кинеш вже насиджене місце та поїдеш кудись, а якщо в тебе є куди завжди повернутись, то навіть якщо десь в нормальному місці не піде, завжди до родичів приїхати можна 🤷♂️ Типу маючи тут рідну можна намагатись вже переїхати в місто/провінцію по краще Було б це логічно, Альберта б так зробила, там провінція куди більш розвинена та швидше розвивається, але там навіть штрафних балів не було
-
Ми отримали на 1,5 тижні пізніше, ніж ті хто подавався з нами в один день Чекайте
-
У квітні. 1-го квітня починається новий фіскальний рік. Можливо, скорше опублікують.
-
Доброго вечора. Підкажіть, якщо подам ЕОІ на момегт коли за стаж роботи 0 балів, чи зможу я потім, коли стаж роботи буде 1 рік це вказати, шоб отримати додаткові бали? Дякую
-
Можете потім відредагувати заявку
-
Подавайте. Може у вас якась унікальна професія і вам пощастить. Хто знає?
-
Так
-
Підкажіть, чи можна отак підгружати фото на федеральний етап? Відскановані на білому папері
-
Доброго дня Є питання по номінації Отримала номінацію СВО Подавалася від одного роботодавця, отримала коли працювала вже на іншому місці, на якому працюю і наразі В номінації в графі Роботодавець вказаний той роботодавець на якого працювала коли подалась В графі Назва позиції і НОК вказаний нок і позиція на якій працюю зараз з іншої роботи на яку змінила Чи це нормально? Чи має так бути, або там має бути вказаний той роботодавець на якого працюю зараз?
-
Ні, номінація має бути на нового роботодавця. Мені вказали правильно, я також міняла роботу в період очікування номінації
-
В мене теж в Restrictions - no Але в графі Employer вказаний перший роботодавець, від якого подавалась
-
Хммм, у меня в номинации Skilled Worker Overseas Графа Employer - пустая. Restrictions - no.
22 Jan 2023, 05:40
212657/230461
33 minutes ago