Імміграція до Манітоби
-
Краще на англійській
-
Я в англійськомовних чатах читав, то там був різкий негатив про подібне. Cuaet для тих , хто рятується від війни, тому вони не дуже розуміли, коли люди звідти їдуть зі зброєю. У них недорозуміння , як це втікати від війни зі зброєю. Якщо людина мирна, то навіщо йому зброя. Якщо не дуже мирна, то чому втікає по програмі евакувації від війни. Там , прямо, був шквал відгуків...Те саме може бути і на кордоні. Не забувайте, що офіцер на кордоні може вас завернути і не вказати причину. Скажу по народному, не шукайте собі ключки )))) Успіху і не ображайтеся, бо то народне, а народ поганого не побажає!!!
-
Доброго дня, якщо у меее був biometric appointment 1 липня і я не приїхала, хочу зараз перереєструватися на іншу дату але не можу відхилити попереднє , як це зробити?
-
Дякую 🙏
-
Вистачить справки від компанії про те, що я працював?
-
Я офіційно не працював, до слова
-
Скажіть, будь-ласка, по MPNP self-assessment points як доказати попередній досвід?
-
Напишіть адресу готелю... чи взагалі, готелю... це не суть ... в процесі, теоретично, щось може піти не так ...
-
Куди їдете?
-
Чи можно надіятися не знаю, але вони там є, комусь давали готель, писали ...
-
Добрий день підкажіть будь ласка дозвіл на виїзд дітей потрібен на англійській,бо їдемо з Польщі чи ще на польскій, візи вже маємо будемо летіти не разом
-
Підкажіть будь ласка хто летів через Торонто , пересадка 19 годин, ви бронювали готель? Чи можно понадіятися на волонтерів? Летимо з малою дитиною та котом, намагаюсь наперед виключити неприємні сюрпризи
-
Доброго дня шановні, підкажіть будь ласка, загрузила arrivecan, всі заповнила та мені дає запит на адресу, адреси в мене не має, що робити, дякую
-
А ні, це в цій мені групі відповіли, шо відправляли пізніше і все було добре. Тож я теж відправлю на початку серпня
-
О, у мене теж ситуація, що дружині одобрили 23 червня, а я ще чекаю (і не аідомо скільки ще буду). Хотілось би разом паспорти відправити.
-
Import and export a firearm or weapon into Canada. www.cbsa-asfc.gc.ca/import/iefw-iefa-eng.html
-
Оце те що пише уряд.
-
Regulations Prescribing Certain Firearms and Other Weapons, Components and Parts of Weapons, Accessories, Cartridge Magazines, Ammunition and Projectiles as Prohibited or Restricted laws-lois.justice.gc.ca/eng/regulations/SOR-98-462/page-2.html#h-1024337
-
Якшо і можливо, то треба на вході в аеропорт ще й до металошукача якось делікатно пояснити що маєте зброю і ДОЗВІЛ. Бо людський фактор ніхто не відміняв) В принципі можливо, самому цікаво, зараз пошукаю інфу..
-
Тут питання ще у річнії квоті, у NL вона значно менша, десь по чатах була у порівнянні квота NL, тоді як у Манітоби вона 6000. І якщо у цьому році квота вибрана, то чекаємо наступний рік і не має різниці де чекати наступний рік 😂
22 Jan 2023, 05:40
21271/234747
about a minute ago