Імміграція до Манітоби
-
А чи є така опція подовжити дитині Стаді Перміт після отримання дорослими нових ВП і, я так розумію, що це буде після 31 березня? Чи 31 березня стосується учнів також?
-
Вітаю! Де можна сьогодні перекласти документи у Вінніпезі? Дякую!
-
Простіше скинути укр.перекладачу з поміткою терміново. Трохи дорожче, але..
-
Andrii хоче кікнути @anastasiaalop з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Офіційно сказали про технічну проблему, але всі розуміють шо це відмазка… Тобто вони не зупинили процес прийому ЕОІ, лише draws. Можливо очікують рішення якою буде квота на наступний рік, тому хз що з того буде і чи буде щось нормальне взагалі з тими вибірками… Ми бачили з історії вибірок, наскільки бідними вони були, якщо в 23му році роздавали LAa на право і на ліво то в 24 вибірки по 40-50 чоловік… та ще й з умовами…це смішно… Якщо рахувати фіскальний рік (з 1 го квітня) то в цьому році видано тільки 5899LAA( з них 427 SWM без додаткових умов) Минулий рік 14637LAA(з них 3576 SWM без додаткових умов) Я в такій же ситуації як і ви з тим очікуванням, ми вибрали поганий час, для приїзду в Манітобу…або обставини зіграли проти нас)
-
Всім привіт 🙋♀️❤️ Хочу порекомендувати хорошого перевізника, замовляю кожного рейсу, а саме @ulyana_neh deliveryfromua.tilda.ws/ Доставляє: Медикаменти Стiku до aйкoc/гlо (hееts/nео/fііt) Сигapeтu (будь якої марки) Ельф bar’и (поди, жидки , кaльян) Косметологічні препарати (філери, ботокс, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також робить знижку за рекламу
-
Так, дуже сумно, але не будемо опускати руки! Тримаю кулачки за Вас також! Keep in touch 😊
-
@iris_ptch хоче кікнути @anastasiaalop з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Тут вам не пораджу. Для мене особисто, якщо я мав робочу візу, то точно відповідаю статусу worker.
-
Так, ви зможете зробити дітям стаді перміти чи візитор рекордс на основі своїх робочих.
-
Якщо є військовозобов'язана, то можуть бути питання.
-
Тому і вам не зможу підказати , нажаль. Але тут є люди, які також жили і працювали у Туреччині, то може підкажуть.
-
Підкажіть будь ласка, якщо людина (дівчина) звільнилась з поліції в 2023 а зараз треба летіти до України зробити паспорт. Чи не буде питань з виїздом з України? Дякую!
-
Ні, не можуть.
-
В Туреччині ніби немає саме воркер статусу, наскільки я бачила, тільки кімліки на фамілі, шорт перміт та лонг перміти. А робочий дозвіл відкриває кожен працедавець окремо під робітника, тому коли шорт перміт на руках, це який статус я так і не зрозуміла
-
Чи можуть дітям дати візітор дозвіл на три роки - час довше ніж час ворк перміту батьків. Чи лише доки у батьків?
-
Це так. Але закони зворотної сили наче не мають якщо щось і змінили. Але так, на це сподіватися не дуже розумно в нинішніх реаліях.
-
Там все змінюється не по місяцях , а по днях
-
Тоді ще останнє питання, у формі IMM5562 потрібно писати поїздки окрім країни громадянства та країни, в якій тимчасово проживала, правильно?
22 Jan 2023, 05:40
212727/230026
12 minutes ago