Імміграція до Манітоби
-
Тоді ще останнє питання, у формі IMM5562 потрібно писати поїздки окрім країни громадянства та країни, в якій тимчасово проживала, правильно?
-
Не треба, ми не прикріпляли
-
Хм. Але ж виїхала без питань у 2023. Щось змінилось?
-
Я не вказувала тільки де є громадянином, інші вказувала
-
Підкажіть будь ласка
-
В мене 2 громадянства, і я вказувала іншу країну в подорожах, так як подаюсь з українським паспортом
-
Пан Вес як правильно не знаєте може хтось писав у Польщі люди під час війни отримали песель то як правильно записати, тому що protected person не може працювати я читала , а я працювала може все таки правильно писати себе worker а діти protected person?
-
Там же діє так що вони собі придумали що не хочуть випустити і на те навіть закону не має, тому може бути квест)
-
@loony_moony хоче кікнути @vvviiikkktttooorrriiiyyaaa з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Хoчeш зуcтрiти Нoвий Рiк з грoшимa? Дoхiд вiд 6000 грн нa тиждeнь! Дeтaлi в ПП.
-
Зрозумів, дякую)
-
З приводу закону не підкажу
-
10 років тому
-
А підкажіть коли це було? І може знаєте за яким законом постановою таке робилось?
-
Підкажіть будь ласка, може дурнувате питання, але я заплуталась. Я працюю в аптеці, якщо головний офіс в іншій провінції, але аптека має ліцензію Манітоби, чи можу я подаватися на pr працюючи в цій компанії? Чи потрібно, щоб головний офіс був зареєстрований в Манітобі?
-
В мене вилучили
-
А підкажіть будь ласка, хто знає, раніше вилучали свідоцтво про шлюб, під час розлучення?
-
Дякую!
-
Нє(
22 Jan 2023, 05:40
212746/234178
25 minutes ago