Імміграція до Манітоби
-
В квітні 2024 подавався
-
Коли Ви подавались на номінацію? Бо я ще не отримала $500. Подавалась 28 серпня 2023 року і вже отримала номінацію 19 червня 2024 року. Поки що нічого. Не знаю, чому
-
Ці питання обговорюють по 5-7 раз на день. Трішки в гору
-
Кому ще у цій групі, хто подавався на номінацію в 2023 році, немає повернення $500?
-
Дорого дня і ночі скажіть будь ласка ворк перміт продовжити до якого місяця чи числа можно подати на продовжку????
-
Я вже рік в Канаді!! я маю ворк перміт до 2027 року! Так так виходить що більше неможна буде податись на продовження якщо до 31 грудня не подам на продовження????
-
Можно подаватись на продовжку???
-
До 31 березня 25 року
-
Так
-
А в якій саме формі на федеральний рівень потрібно писати про відмови у туристичних візах? Чи просто добавити цю інформацію в СV?
-
Підкажіть як подати запит до офіцера. Навчання з січня 2025, а study permit не погоджено ще?
-
Будь ласка , підкажіть правильне формулювання , дякую всім
-
Скиньте лінк де оплатити за візітор рекорд продовження для дитини і скільки потрібно? Дякую
-
Там буде питання в одній з форм, чи мали ви відмови, відповісти "так" та нижче треба написати подробиці
-
IRCC webform
-
Підкажіть please, як подати запит до офіцера? Навчання у сина в уеіверситеті з січня 2025, а study permit не погоджено ще?
-
Всі такі випадки MPNP розглядає індивідуально. Але якщо у вас виходить по 30 годин кожного тижня, то все ок.
-
Це нормально, якщо за 2 тижні виходить у середньому 30 годин. Ще не було ніяких відмов через такі випадки.
-
Це буде ок. MPNP буде уточняти у роботодавця чи вони вам будуть забезпечувати ці години
-
А в мене таке питання Завжди фул тайм навіть 40 год + овертайми Але спершу 2 міс працював від staffing agency 17$ год Потім 3 міс тимчасовий контракт на пряму 18 $ І вже 2 міс постійний контракт з бенефітами 19.90 Чи можу я подаватись ? Чи відколи рахувати півроку?
22 Jan 2023, 05:40
212937/229775
4 minutes ago