Імміграція до Манітоби
-
Все що зробить для вас КУК - то додасть бали. Розглядати документи будуть міграційні офіцери і час залежить тільки від них
-
Якщо коротко, то відповідь на перше ваше запитання - це закріплене повідомлення в даному чаті #9, а про погоду, то це сюди: t.me/ManitobaLife
-
Доброго дня, шановні експерти. Допоможіть, будь ласка, перевірити стратегію. Як я розумію, після 6 міс роботи у Манітобі є можливість отримати номінацію (оперативно, тому що пріоритет у українців) від провінції та подаватися на PR по MPNP. У NL подаватися на PR можна відразу після отримання job offer (правда «at least two years with the possibility of extension»). Але, наскільки я знаю, у NL нема такого крутого КУК як у Манітобі😉, і тому номінацію чекати можна набагато довше. Тобто, щоб швидше почати процес подання на PR, краще нам їхати саме до Манітоби? Буду вдячний за коментарі. Про клімат та роботу у порівнянні Манітоби та NL також буду радий почитати. Хочемо вже визначитися з провінцією та планувати переїзд. Дякую!
-
У вас є 24 години на те, щоб добратися до місця карантину.
-
Скоріше за все це можливо. Але це буде в кожному аеропорті те ще шоу. Бо зазвичай митники якщо якась хочь маленька не звична сітуація роблять одне і те саме. Відводять в кімнату на 4+ години и нарадою на весь термінал вирішують що робити. Вони іноді павербанків бояться, то при таких перелітах і кількості пересадок то буде надзвичайний для Вас стресс (для митників також)
-
Доброго дня , шановне панство. Є таке питання, чи може хтось стикався із ввезенням мисливської зброї при іміграції, вичитав на gov.сайті , що начебто можливо при перетинні кордону заповнити деяки папери, і одразу отримати дозвіл на тимчасовий(доки не поставиш на облік) незабороненої зброї. Чи то є можливо? Дякую.
-
Головна проблема Європи в цілому - вони всі дуже близько до 🐷🐶 Мені здається, що ті хто «нюхнув» руського миру ладні бігти від них якомога далі. У всякому разі у нас з дружиною так. Після того, що нам довелось побачити у нашій Київський області, я би радий і в Австралію дівчат відвести, чи навіть ще далі.