Імміграція до Манітоби
-
Andrii Shchpnyi, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
В квітні цього року
-
Тех підтримка довго відповідає, я думаю всі пишуть їм через затягування з документами, краще наберіть їх
-
Друзі, питання по продовженю WP. Якщо прийшов лист - підтвердження біометрії, це означає шо вже скоро? Лист прийшов 10.12...
-
Доброго ранку всім, Мене цікавить довідка про несудимість України. Я маю витяг з Дії з печаткою 23.04.2024р, зараз в Дії можна отримати без печатки та підпису. Чи прикріпляти старий витяг який дійсний до квітня чи краще новий без печатки?
-
Теж пам'ятаю, що мені та жінці після цього за пару днів прийшло. А тут вже тиждень... (теща)
-
Так, очікуйте незабаром листа з їхнім рішенням.
-
Дякую! Будемо чекати та сподіватись на краще
-
Мені прийшло фінальне рішення за 10 днів після листа про біометрію
-
Доброго дня, Громада! Питання по MPNP SWM аплікейшну якщо в процесі заповнення аплікейшна народилася дитина, її просто прикласти у Others або додавати на 1 сторінці +1 дитина в Personal Information частини? birth certificate у нього поки немає, і враховуючи свята і страйки не знаю, коли з'явиться
-
Дитина, народжена у Канаді ,з вами не іммігрує. Ви просто можете додати її сертифікат про народження і пояснити у additional details, що це за документ і чому ви його додаєте.
-
Good morning. А хтось може підказати, скільки зараз потрібно чекати на новий візітор рекорд для дитини?
-
я подам аплікейшн через 2 дні, сертифіката про народження нема і невідомо коли буде, подам без дитини і додам лист що він є але без сертифіката, і додам потім сертифікат коли прийде
-
🔊чи летить хтось в Торонто з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
-
Мені також. Але тут вже 6 і поки немає.
-
Мені через 2 дні після того рішення прийшло
-
Якщо там є інформація з ким звʼязатися для уточнення інформації, то все ніби є, вся інформація, яка вимагається. Може хтось мене поправить
-
Добрий день. Скажіть будь ласка чи треба змінювати sin number при зміні адреси? Отримали його по приліт у в Канаду, в Едмонтон, потім через 2 тижні прилетіли в Манітобу. Там просто на ньому написана адреса едмонтонська.
-
Ось мій LOE. Можливо ви знаєте чи він вірно оформлений? Чи має бути вказана дата з якої я почав працювати фуллтайм? Бо вказана лише дата початку роботи(тоді я працював на парттаймі) і дата коли цей лист було мені зроблено. 🤷🏻♂️
-
Буду йти на EI, номінація SWO(вже отримав), на федеральний ще не подався. Roe ще не отримав. Питання чи mpnp вже повідомити, чи дочекатися roe і потім вже повідомити і прикріпити roe? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
213021/231831
8 minutes ago