Імміграція до Манітоби
-
🔊чи летить хтось в Торонто з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
-
Мені також. Але тут вже 6 і поки немає.
-
Мені через 2 дні після того рішення прийшло
-
Якщо там є інформація з ким звʼязатися для уточнення інформації, то все ніби є, вся інформація, яка вимагається. Може хтось мене поправить
-
Добрий день. Скажіть будь ласка чи треба змінювати sin number при зміні адреси? Отримали його по приліт у в Канаду, в Едмонтон, потім через 2 тижні прилетіли в Манітобу. Там просто на ньому написана адреса едмонтонська.
-
Ось мій LOE. Можливо ви знаєте чи він вірно оформлений? Чи має бути вказана дата з якої я почав працювати фуллтайм? Бо вказана лише дата початку роботи(тоді я працював на парттаймі) і дата коли цей лист було мені зроблено. 🤷🏻♂️
-
Буду йти на EI, номінація SWO(вже отримав), на федеральний ще не подався. Roe ще не отримав. Питання чи mpnp вже повідомити, чи дочекатися roe і потім вже повідомити і прикріпити roe? Дякую
-
Виктория, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Друзі Якщо маленька фірма, не існує paystubs Вони завжди лише писали листи Можуть написати скільки заробляю В додаток до loe, але це буде майже те саме І що ото робити Категорично відмовляється дивитися що таке paystubs і робити 😵💫
-
Підкажіть, чи може таке бути що IRCC вже вичерпали свої ліміти і не дають на певні напрямки copr?
-
Пане @western9 а якщо не вистачить цих 12 місяців,бо це ж медекзем ще до порталу 1 треба здати, а на разі після АОР і до eCOPR 9-12 місяців. Чи міграційну візу погодять не від дати здачі медицини,а пізніше коли подаєшся на цю візу? Бо тоді виходить що медицина є, час спливає,і віза так би мовити заднім числом. Поясніть будь ласка.
-
Так, в цьому LOE вказана адреса, ПІБ та телефон мого роботодавця. Я замалював
-
Там залежить чи то ilelts чи celpip. На сайті IRCC є робито на бали і відповідник до нього CLB. Наприклад у мене з письма 6.0 по іелтс і це і є CLB 7 (я йшла через експрес ентрі)
-
Всім привіт! Таке питання може хтось стикався мав візи в Польщу але там не працював не жив ніколи Працював в іншій країні по цій візі чи треба довідку про не судимість з Польщі
-
Подивіться по таблиці, можливо є шанс
-
То в мене celpip на жаль
-
Вам взагалі вказали, що ви вже майже рік там працюєте. Сподіваюсь, вам стало зрозуміліше і ви можете подати інтерес
-
Доброго дня шановні, заповнюю анкету на федеральний етап, і не розумію з відео чи потрібно додавати документи про освіту чи ні?
-
Привіт. Хто знає чи можна просити TFN в IRCC щоб відправити документи через Webform , бо ще нема AOR. Індуси мають такий номер
-
Довідки треба з країн де ви перебували 6+ місяців.
22 Jan 2023, 05:40
213034/230204
about a minute ago