Імміграція до Манітоби
-
Правда, в мене 2
-
Для програми CEC потрібно 5 мінімум
-
Та може я не правильно висловився, умовно 1 березня медицину здали за кордоном,на протязі тижня після отримання запиту і відправили , далі чекають на портал 1,і зараз умовно від АОР до eCOPR -9-12 міс, відповідно коли прийде час то віза може бути не дійсна, або їй буде 1 міс до кінця. Бо ж іміграціна віза на має термін 12 міс. І відповідно людина яка не має ніякої візи зараз буде їхати коли буде погодження ПР,бо в'їзд в Канаду раніше не буде вважатися лендінгом
-
Доброго дня. Я імігрую в Канаду один. Заповнюю федеральний етап і дійшов до питання Dependants. Але я одружений і маю дитину. Процес розлучення проходить в Україні і коли буде рішення суду про розірвання шлюбу невідомо. Зв'язку з "дружиною" та дитиною немає ніякого. Їх місце перебування мені не відомо. Я не збираюся виступати їхніми спонсорами в майбутньому. Чи повинен я включати їх в свою аплікацію як dependents? І які документи потрібно прикріпити щоб мою аплікацію не повернули? Нещодавно в групі писав чоловік, якому повернули аплікацію тому що він не прикріпив фото dependents.
-
Dmytro @western9 , доброго дня. Я відправляла лист до IRCC з проханням прискорити мій eCOPR та карту бо відпустка це єдина можливість побачити чоловіка на даний час. Це скріншоти їх відповіді. Чи правильно я розумію що я можу виїхати з Канади, вони поставлять мій eCOPR на on-hold. Я відправляю їм квітки з датами і після повернення, знов заповнюю анкету що у template вони додали? Анкета та ж сама що й на портал 1 була.
-
Дуже дякую за відповідь 🙏🏻
-
-
В CUAET ми всі разом подавалися і отримали візи, але уних плани змінилися і переїхав до Канади я один. В номінації я писав лист-пояснення, що ніякого зв'язку з "дружиною" та дитиною не маю. Фотографій їхніх також немаю. І цікавить ще такий момент: чи я повинен, якщо в майбутньому їх не спонсорую, додавати їх як Dependants в Generic form, чи тільки в Additional family information form? Як запобігти тому, щоб отримати через недодані фото дружини і дитини статусу аплікації Returned?
-
Але треба безпосередньо дізнаватися у клініці
-
Брат здавав без хелс карти, ніби було безкоштовно.
-
Медогляд не покриває хелс
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка! На федеральному етапі прийшов дозапрос на довідку про несудимість за період навчання в іншій країні. Це був ковід та навчання було онлайн, то фізично за період навчання, на який прийшов дозапрос, в іншій країні нікого не було. Відправили пояснювального листа на веб форму. То переймаюсь, що є строк на подачу довідки, він потрохи скінчується, а відповіді від ircc нема. Щоб не було так, що строк вийде, скажуть, що довідки нема і допобачення. Підкажіть, чи можна ще щось зробити? Чи якось впевнитись, що можна просто чекати? Дякую!
-
Запастись терпінням і чекати