Імміграція до Манітоби
-
Скоріше за все це можливо. Але це буде в кожному аеропорті те ще шоу. Бо зазвичай митники якщо якась хочь маленька не звична сітуація роблять одне і те саме. Відводять в кімнату на 4+ години и нарадою на весь термінал вирішують що робити. Вони іноді павербанків бояться, то при таких перелітах і кількості пересадок то буде надзвичайний для Вас стресс (для митників також)
-
Доброго дня , шановне панство. Є таке питання, чи може хтось стикався із ввезенням мисливської зброї при іміграції, вичитав на gov.сайті , що начебто можливо при перетинні кордону заповнити деяки папери, і одразу отримати дозвіл на тимчасовий(доки не поставиш на облік) незабороненої зброї. Чи то є можливо? Дякую.
-
Головна проблема Європи в цілому - вони всі дуже близько до 🐷🐶 Мені здається, що ті хто «нюхнув» руського миру ладні бігти від них якомога далі. У всякому разі у нас з дружиною так. Після того, що нам довелось побачити у нашій Київський області, я би радий і в Австралію дівчат відвести, чи навіть ще далі.
-
Візитор віза то і ціль мабуть теж візитор
-
Мій чоловік робив. Пишіть в приват запитання, але зможемо відповісти після 9 вечора.
-
як же я міг таке пропустити... Дякую