Імміграція до Манітоби
-
Так, я розумію що за щастя вже буде отримати у січні
-
Підкажіть як порахувати правильно: в Канаді на попередній роботі було 10 місяців, на новій по якій іде подача - 8, тут рік є?) і коли буде сумарно 24, чи буде це рахуватись як 2 роки?
-
добрий вечір. я на федеральному етапі і отримав листа що потрібно здати біометрію, точніше чек за оплату біометрії. Виникло питання де і як її здавати? потрібно звертатись в ServiceCanada? треба апойтмент? дякую
-
Почитайте, що я написала ще раз. Загально....розгляд провінційних півтора року. Рахуйте, коли подались на федералів і плюсуйте
-
Після порталу 2 треба очікувати 1,5 року??????? Ви впевнені, що зрозуміли коректно?
-
Авжеж ні, вона одноразова. Ви мали б її вклеїти до вʼїзду в Канаду або податись на нову після
-
Я дзвонила недавно, то сказали, що провінційні програми розглядаються до 1.5 року....тому....очікуйте..
-
Якщо коректно, мені здається що час рахується до файнал десіжн, тому с портал 2 до екопр нема таймлайну.
-
Сьогодні забрали свої з сином паспорти в Оттава. Для тих у кого хлопці 17-18 років -паспорт оформлювали у серпні, сьогодні забрали. Ніяких додаткових документів у сина не питали .
-
Добрий вечір. Подалась на продовження Ворк переміту. Прийшов запит на medical exam. Таке в когось було? Ніби його треба здавати ще раз, коли вже на ПР подаєшся? Я здавала ще в серпні 22 року, але він так і не підтягнувся на сайт ircc. Говорила з оператором, заповняла форму - нічого. В такому мені випадку здавати medical exam зараз на продовження work permit і потім ще раз коли PR?
-
декому приходить запит на новий медекзамен. То вже IRCC вирішує
-
Результатів в мене немає. В мене є tracking sheet як доказ, в самій клініці вони видаляють всю інфо через рік після здачі. Я прикріпляла tracking sheet до тієї форми, пояснюючи ситуацію, але мені нічого ніхто не відповів, і інфо не обновилась, результат не підтягнулись(
-
Саме так. Ви повинні зберігати результати тих медоглядів
-
Пан Вес і пан Дмитро у відео для дитини на візітор рекордс там де питання з якої дати до якої плануєте бути в Канаді, якщо люди подаватимуть на пр то що вказати до якої дати? Дякую
-
Дякую!
-
Та блін якось застрягти на фінішній прямій то вже якось зовсім сумно🫣
-
То немає різниці. Алдже IRCC розуміє ситуацію, якщо дитина тут у Канаді
-
Дякую, і останнє не впевнена номер попереднього перміта під червоними цифрами і починається з C я пам'ятаю ми це десь вказували як тільки приїхали я думаю це той номер
-
А ви теж чекаєте екопр? Скільки у вас пройшло з П2?
-
Тобто це ок, якщо від біометрики та медогляду пройшло вже 3 місяці, і змін немає?
22 Jan 2023, 05:40
213172/229088
7 minutes ago