Імміграція до Манітоби
-
Всі документи треба оригінали Так, є можливість доставки документів, які оформлені в Україні toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Ну якщо впруться рогом - то так, прийдеться або там жити той час оформлення, або летіти другий раз на видачу
-
Ні, тільки повні роки роботи на одного роботодавця. Якби було повний рік на одного і повний рік на іншого роботодавця, то так би вийшло 2 в сукупності.
-
Все роблю по відео, тут дитина ще не ходить в школу ,але вказано Канада n/a і рік коли приїхали. Може нам треба написати школу де дитина зараз навчається бо питають про зайнятість ? Дякую
-
В чаті є багато людей у яких діти вчаться в школі хто продовжував візітор рекордс дитині 12 років мені здається що потрібно десь вказати що він вчиться в середній школі? Дякую
-
День добрий, чи потрібно повідомляти MPNP чи IRCC про продовження контракту? Нічого не змінилося, просто employment contract extension. Дякую
-
Друзі В мене таке питання, на останній сторінці біометричного загранпаспорту є віза, то я її відсканував, але захвачую і обкладинку паспорту де написана інструкція українською, неперекалдена. Перекладати загранпаспорт не треба начебто але що ото з тою сторінкою робити?
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтc, тeрea, nео), cигаpети, елeктpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)