Імміграція до Манітоби
-
День добрий, чи потрібно повідомляти MPNP чи IRCC про продовження контракту? Нічого не змінилося, просто employment contract extension. Дякую
-
Друзі В мене таке питання, на останній сторінці біометричного загранпаспорту є віза, то я її відсканував, але захвачую і обкладинку паспорту де написана інструкція українською, неперекалдена. Перекладати загранпаспорт не треба начебто але що ото з тою сторінкою робити?
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтc, тeрea, nео), cигаpети, елeктpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Вітаю!
-
Ви вже з порталом?
-
Звичайно воно все рандомно, у мене купа колег отримували пр вже на роботі за це літо і осінь, ще пару людей які досі чекають ще з минулого року, але сам факт що зараз якісь затримки саме у видачі copr для номінаційних програм. Навіть телефонувала їм сьогодні, просто кажуть ви в черзі, чекайте…