Імміграція до Манітоби
-
Звичайно воно все рандомно, у мене купа колег отримували пр вже на роботі за це літо і осінь, ще пару людей які досі чекають ще з минулого року, але сам факт що зараз якісь затримки саме у видачі copr для номінаційних програм. Навіть телефонувала їм сьогодні, просто кажуть ви в черзі, чекайте…
-
Статус «персоналізовано» - це значить він надрукований в Києві.
-
Можна до вас спитати, бачу, що ви розумієтесь😊 Як можна взнати де на даний момент знаходиться мій закордон паспорт (а сайті міністерства статус Документ персоналізовано)? Гаряча лінія? (ЗП був оформлений у Німеччині, смс в середині серпня, на початку жовтня заява на консульство в Торонто про доставку паспорта з України до Канади. Сподівалась, що ДП Док відправив в Україну відразу, як отримав копію мого листа до Консульства, але то таке...) Отож хочу взнати та де ж він) чи в Україні, чи в Німеччині, чи в дорозі. На пошту з питаннями, само по собі, ніхто не відповідає)
-
Може у вас є вже два існуючі паспорти ? Навіть якщо про номінований, рахується дійсним. Зазвичай у такому статусі висять ті в кого два паспорти на руках
-
Всього за життя ви оформили два закордонні паспорти ? [email protected] пишіть на цю пошту у Торонто,якщо воно відповідальне, можна писати кожні 3-4 дня , щоб точно отримати відповідь
-
Ні, зазвичай такий статус мають ті документи, до яких не добралась рука просканувати їх до Реєстру… Лінь, і нічого більшого