Імміграція до Манітоби
-
А чат ждунів ще існує?
-
Дякую за відповідь
-
У них алгоритм з купою «IF”😂
-
Звідкіля у вас інформація про очікування розгляду після AOR в 1.5 роки? З іншими ціфрами згоден повністю.
-
звичайно!
-
Існує ,там сумно . Вам потрібен той сум ?
-
Я нещодавно дізнався що розглядом справ на федеральному займаються близько 60 офіцерів,не 1 як я раніше думав.Плюсуйте сюди Канадське відношення до роботи,купа новорічних свят і маємо 18 місяців розгляд справ після AOR….Забув ще мою улюблену бюрократію 👌
-
Доброго дня скажіть будь ласка хто скільки чекав на AOR?дякую
-
Зрозумів.Дякую за відповідь.
-
Хоча б як ви його назвали? Statement, Certificate Extract
-
Доброго дня! Є питання, за останній пункт (друг) скільки балів дають? Це чоловік заповнює, і чи може цим другом бути його начальник? В них справді добрі відносини і поза роботою
-
Certificate буде ок.
-
Дякую Wes
-
Erdhard Sasov, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
В мене буде 25 грудня 5 місяців, як я чекаю AOR. Ще досі немає...
-
З 20го серпня. 4 міс.
-
Лишіть пустим, ви не можете підтверджувати особистість
-
Та лабуда. Паспорт України для виїзду за кордон є одним з домументів, що посвідчують особу. І в законі написано АБО. Тому відстоюйте свої права
-
Доброго дня! Підскажіть будьласка, якщо подавався на номінацію по SWM, а отримав її по спецвибірці SWO, то при поданні на федеральний рівень має бути на рахунку 10000 тисяч головного апліканта і ці кошти після подачі є непорушними, дякую!
-
Ні, дієте як звичайне swm
22 Jan 2023, 05:40
213325/228921
6 minutes ago