Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Є питання, за останній пункт (друг) скільки балів дають? Це чоловік заповнює, і чи може цим другом бути його начальник? В них справді добрі відносини і поза роботою
-
Certificate буде ок.
-
Дякую Wes
-
Erdhard Sasov, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
В мене буде 25 грудня 5 місяців, як я чекаю AOR. Ще досі немає...
-
З 20го серпня. 4 міс.
-
Лишіть пустим, ви не можете підтверджувати особистість
-
Та лабуда. Паспорт України для виїзду за кордон є одним з домументів, що посвідчують особу. І в законі написано АБО. Тому відстоюйте свої права
-
Доброго дня! Підскажіть будьласка, якщо подавався на номінацію по SWM, а отримав її по спецвибірці SWO, то при поданні на федеральний рівень має бути на рахунку 10000 тисяч головного апліканта і ці кошти після подачі є непорушними, дякую!
-
Ні, дієте як звичайне swm
-
Отримала гроші за номінацію 💯💯 подавалася в березні 2024
-
З 1 серпня чекаю AOR, 4.5 місяці
-
Дякую!
-
🎸УРОКИ ГИТАРЫ ОНЛАЙН 🎸 -До сих пор планируешь научиться играть на гитаре? ⚡️Не планируй!ЗАПИСЫВАЙСЯ УЖЕ СЕГОДНЯ!⚡️ Хочешь удивлять своей игрой в компании -Уметь подбирать мелодии на слух -Без воды ,и долгого разбора,по вашему запросу -Основы фингерстайл,игра любимых песен,по акордах , нотах или табулатурах Научим играть на: ✅Классической гитары ✅Акустической гитаре ✅ Укулеле ✅ Электрической гитаре ✅ Басс гитаре ⚡️Изучение нот не обязательно ⚡️Наличие инструмента обязательно! ⚡️Помагаем с выбором инструмента БЕСПЛАТНО 🆓 Всё вопросы к :@voice_studio_sing
-
Я те ж ще чекаю на AOR.
-
О, ми з вами в один день подались )
-
Я одна з останніх хто його отримав Подавались 17 липня, отримали 13 грудня І того 4.5 місяці очікування
-
Не важливо, можна і електронного підписати. Або заповнити, роздрукувати, підписати, відсканувати і відправити через вебформу
-
Доброго дня. В мене дозапросили відправити форму 5669 на фед.етапі. Підкажіть будь ласка, як це правильно зробити, просто зкачати форму та заповнити у акробаті, чи потрібно роздрукувати та підписати від руки? Дякую
-
Друга компанія - менше 6 місяців. Не буде враховано
22 Jan 2023, 05:40
213335/229622
9 minutes ago