Імміграція до Манітоби
-
Друга компанія - менше 6 місяців. Не буде враховано
-
Саму форму ви відправили відразу?
-
Усім добрий день! Планую подавати ЕОІ і маю запитання стосовно попереднього досвіду роботи. Працювала на 3 компанії: 07/2020-04/2021 04/2021-07/2022 08/2022-02/2024. Як правильно порахувати стаж? Між першою і другою компанією різниця 2 дні. Дякую
-
IMM 5446 прийшов дозапит, але я їм відправляв військовий квиток, з роками служби. Що треба ще додати ?
-
Так, з військовим квитком
-
Там 21 і 22 рік
-
Дякую. А якщо підв'язати аплікацію на pr до ircc secure account, то можно буде звідти відправити дозапит?
-
Тобто можна клеймити 3 роки?
-
А , сорі. Не додивився. По днях також варто розписати. Але якщо там перерви по кілька днів, то можна весь стаж рахувати від 07/2020
-
Форму не відправляв, це перший дозапит, просто заповнив все в мілітарі, і надав квиток з перекладом. Відправлю сьогодні те що дозапитали а там поьачим дякую
-
Зазвичай перший дозапит через веб-форму, так як в ircc gckey ще немає вашої заявки, щоб там з'явився цей дозапрос.
-
Дякую
-
Рахуйте назад від дня подачі ЕОІ.
-
Вітаю, чи може хтось будь ласка дати силку на сайт де можна продовжити ВП?
-
Не повинно, якщо ви вказали, що він не є громадянин України
-
У мене чоловік громадянин не України. Він не служив ніколи. Ми нічого не прикріпляли про військову службу на федеральному рівні, просто поставили всюди none, там, де запитує інфу про military service. Все ще чекаємо AOR. Чи може бути дозапит? Якщо так, то що нам відповісти на цей рахунок? У кого такий досвід був? Заздалегідь дякую за відповідь
-
На яке питання?
-
Мені може хтось відповісти будь ласка.
-
Просто на 100 аделаїд казали , що потрібно в емплоймент три школи за 10 років.
-
Дякую Вам за відео про візітор рекордс з вашою допомогою зробила це, ваша праця безцінна.
22 Jan 2023, 05:40
213354/230163
4 minutes ago