Імміграція до Манітоби
-
То вже як ви самостійно вважаєте за потрібне.
-
Згідно закону про мобілізацію всім необхідно стати на облік, навіть якщо ви колись були зняті зі обліку.
-
Підкажіть фото термін 6 місяців на момент подачі , чи на момент розгляду?
-
Зрозуміло.
-
Хтось місяць, хтось 9, я вже чекаю 5. Все індивідуально
-
Звісно, але це можливо тільки по поверненню в Україну.
-
А що не має однієї щоб завантажити з усіма рахунками?
-
Доброго вечора пане @western9 . Перечитуючи сьогоднішні повідомлення в чаті, я зрозуміла, що нам може не вистачити часу наших WP на отримання PR. Ми проходили тільки 6 листопада отримали AOR і запити на біометрію, через кілька днів її здали. Практично дія WP закінчується в січні 2026, на початку місяця. Я хвилююсь, що ми можемо не встигнути пройти всі стадії : portal 1, portal 2 за рік. Я думаю, не одній мені цікаво взнати тепер, як краще вчинити , поки є можливість податись зараз на подовження існуючих WP чи подавати документи на BWP ? Завчасно дякую за Вашу відповідь.
-
В мене теж вже 6 місяць пішов після AOR
-
@veryparticular хоче кікнути @nazarkobel з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка з таким питанням. У моєї дитини закінчується паспорт у 26 році. До березня я хочу подовжити свій ворк перміт і її стаді. То їй подовжать тільки до 26 року. А потім, чи зможу я подовжити її стаді перміт? Чи є сенс може зараз отримати для неї новий паспорт і чи встигну я його отримати до кінця березня?
-
Доброго вечора . Можливо в когось є контакти агентств чи посередників , потрібна інформація з поліції стосовно депортації зі Словаччини , яка була 9 років назад , але документів стосовно неї ніяких не збереглося. Дякую
-
Найкраще продовжити свій перміт, зробити дитині новий паспорт, а потім вже на основі вашого перміт зробити дитині.
-
Підкажіть, будь-ласка, чи є якісь новини і перспективи по цій анансованій програмі. Дякую!
-
Тобто потім проблем не повинно бути з подовженням стаді перміту? Навіть після березня, коли у нас вже не буде можливості подовжувати наш статус по cuaet
-
мені здається, що там критерії опублікують пізніше.
-
Якщо дитина неповнолітня і в батьків є перміт, то немало б бути питань з погдденням новго стаді перміту чи візитор рекордс.
-
Кому дозапит приходив на IMM5546 military form, можете підказати що робити якщо в один рядок все неможливо вписати
-
Мені рекомендували, при подачі на ПР отримати війсково-обліковий документ з Дії
-
Я взагалі не розумію, до чого тут військовий облік до ПР?
22 Jan 2023, 05:40
213408/229577
24 minutes ago