Імміграція до Манітоби
-
Тобто потім проблем не повинно бути з подовженням стаді перміту? Навіть після березня, коли у нас вже не буде можливості подовжувати наш статус по cuaet
-
мені здається, що там критерії опублікують пізніше.
-
Якщо дитина неповнолітня і в батьків є перміт, то немало б бути питань з погдденням новго стаді перміту чи візитор рекордс.
-
Кому дозапит приходив на IMM5546 military form, можете підказати що робити якщо в один рядок все неможливо вписати
-
Мені рекомендували, при подачі на ПР отримати війсково-обліковий документ з Дії
-
Я взагалі не розумію, до чого тут військовий облік до ПР?
-
Ні, це не є проблемою.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, чи є проблемою при отриманні ПР той факт, якщо особа чоловічої статі не перебуває на військовому обліку?
-
Підкажіть будь ласка,email щодо AOR приходить у робочі години офіцерів?Немає ж сенсу чекати його о 9 pm?
-
Так, я розумію. Це не більше ніж уточнення. Дякую за відповідь.
-
Люди будьте ласкаві відповісти на ці питання
-
А як тоді отримати позитивне рішення від іміграційного офіцера, якщо не надати ніяких Military Records?
-
Не потрібно цього робити
-
У мене є військовий квиток
-
бо в мене немає військового квитка
-
щоб надати його в якості Military Records
-
Військовий облік не вівся або документи не були видані з об’єктивних причин (наприклад, під час конфлікту або через бюрократичні обставини).
-
Які 👀
-
Якщо ви не були на військовому обліку, то в вас і в резерві кюар коду не буде, це все база взята з військкоматів
-
Кому дозапит приходив на IMM5546 military form, можете підказати що робити якщо в один рядок все неможливо вписати
22 Jan 2023, 05:40
213422/233720
18 minutes ago