Імміграція до Манітоби
-
А що означаэ AOR ? Дякую
-
Не ходіть більше до того імміграційного консультанта. Тут 9 тисяч чоловік знають більше, ніж він
-
Не зрозумів коментар🤷♂
-
Ще один найрозумніший. Дія наше всьо, тип паче для вашої знайомої
-
Людина отримала номер справи на федеральному етапі, і міграційна служба підтвердила, що заявка оформлена відповідно до вказаних вимог
-
Будь ласка
-
З вас 300$😂
-
Дякую за відповідь
-
Канадський не треба! Інфа сотка
-
Дякую
-
Ну не знаю. Вона отримала провінційну номінацію досить швидко.А з цим канадський крімінал чеком мені не зрозуміло 🙈
-
300 це ок,вона йому 4000 заплатила😂😂😂
-
Ніде, нащо він канадському гаверменту від вас, якщо вони самі можуть у себе перевірити це, тим паче, що ви подасте на момент заповнення документів, а вони перевірять на момент розгляду вашої справи, а це може бути і через 9-12 місяців з моменту подання заявки.
-
Всім привіт 🙋♀️ Підскажіть, коли реально піймати вільний слот до консульства? Є якісь лайфхаки?
-
Дякую за відповідь 👍
-
Якщо немає дійсної української посвідки зараз то лише посольство
-
Дозапит форми 5669(не вказали адресу готелю по приїзду).Чи потрібно підпис від руки чи можна електронний?
-
Минулого тижня мені зателефонував офіцер, а потім прислав листа - запит на ВСІ пейстаби з поточного місця роботи + стейтменти з ПЕЧАТКАМИ банку, щоб було видно всі суми, які зайшли по пейстабам. До цього, звісно, кріпив всі proof of funds - стейтмент з сейвінгу, стейтмент з dcpp. З чим пов'язаний такий запит - не пояснювали, але то вже таке. Я до того, що може якісь стейтменти і запитають, гадаю залежить від думок в офіцерський голові та від кейсу
-
Дякую. Будемо знати.
-
Дякую за інфо,а але саму форму можна онлайн заповнити?
22 Jan 2023, 05:40
213461/235057
16 minutes ago