Імміграція до Манітоби
-
Минулого тижня мені зателефонував офіцер, а потім прислав листа - запит на ВСІ пейстаби з поточного місця роботи + стейтменти з ПЕЧАТКАМИ банку, щоб було видно всі суми, які зайшли по пейстабам. До цього, звісно, кріпив всі proof of funds - стейтмент з сейвінгу, стейтмент з dcpp. З чим пов'язаний такий запит - не пояснювали, але то вже таке. Я до того, що може якісь стейтменти і запитають, гадаю залежить від думок в офіцерський голові та від кейсу
-
Якщо ви замовлятимете витяг через посередників, то для іноземця без посвідки для отримання витягу в реєстр МВС подається засвідчений переклад паспорту на українську мову і тоді можливе отримання витягу без посвідки. Але це також зараз довго - 4-8 тижнів, оскільки реєстр працює з перебоями через періодичну відсутність світла. Я не знаю, скільки часу зараз бере отримання витягу з консульства, можливо, вам буде швидше через консульство це зробити
-
🎸УРОКИ ГИТАРЫ ОНЛАЙН 🎸 -До сих пор планируешь научиться играть на гитаре? ⚡️Не планируй!ЗАПИСЫВАЙСЯ УЖЕ СЕГОДНЯ!⚡️ Хочешь удивлять своей игрой в компании -Уметь подбирать мелодии на слух -Без воды ,и долгого разбора,по вашему запросу -Основы фингерстайл,игра любимых песен,по акордах , нотах или табулатурах Научим играть на: ✅Классической гитары ✅Акустической гитаре ✅ Укулеле ✅ Электрической гитаре ✅ Басс гитаре ⚡️Изучение нот не обязательно ⚡️Наличие инструмента обязательно! ⚡️Помагаем с выбором инструмента БЕСПЛАТНО 🆓 Всё вопросы к :@voice_studio_sing
-
Вітаю, якщо я маю продовжений ворк перміт, то як мені бути з візою, чи можу я ще на три роки її продовжити чи повинен подавати на нову?
-
Порадьи як правильно написати супроводжуючи письмо дитині на Воркута перліт в неї паспорт закінчується за рік ми зловили слот на травень на подачу нового паспорта. Як це правильно пояснити на англійській мові офіцеру за зделагіть дякую.