Імміграція до Манітоби
-
🎸УРОКИ ГИТАРЫ ОНЛАЙН 🎸 -До сих пор планируешь научиться играть на гитаре? ⚡️Не планируй!ЗАПИСЫВАЙСЯ УЖЕ СЕГОДНЯ!⚡️ Хочешь удивлять своей игрой в компании -Уметь подбирать мелодии на слух -Без воды ,и долгого разбора,по вашему запросу -Основы фингерстайл,игра любимых песен,по акордах , нотах или табулатурах Научим играть на: ✅Классической гитары ✅Акустической гитаре ✅ Укулеле ✅ Электрической гитаре ✅ Басс гитаре ⚡️Изучение нот не обязательно ⚡️Наличие инструмента обязательно! ⚡️Помагаем с выбором инструмента БЕСПЛАТНО 🆓 Всё вопросы к :@voice_studio_sing
-
Вітаю, якщо я маю продовжений ворк перміт, то як мені бути з візою, чи можу я ще на три роки її продовжити чи повинен подавати на нову?
-
Порадьи як правильно написати супроводжуючи письмо дитині на Воркута перліт в неї паспорт закінчується за рік ми зловили слот на травень на подачу нового паспорта. Як це правильно пояснити на англійській мові офіцеру за зделагіть дякую.
-
А скільки часу приблизно займе щоб отримати ВП і візу?
-
Доброго дня. Можливо, у когось є контакти з агентствами чи посередниками , потрібна інформація з поліцейських питань депортації зі Словаччини , яка була 9 років тому , але документи щодо якихось інших не збереглися. Дякую
-
Вам потрібно довідку із Словаччини. Але якщо ви там були нелегально і вас депортували, то проблема буде тільки тоді, коли це визнано кримінальним злочином і ви є базі Європейського союзу. Ось тут можна перевірити ecris.eu/#:~:text=Criminal%20record%20check%20in%20three%20simple%20steps&text=Begin%20check%20by%20providing%20ECRIS,That's%20it! Тут описували випадок, коли чоловік нелегально був у Чехії по польській візі, то також його депортували, але він нічого не вказував для Канади, ні в cu6, ні для ПР. Звичайно, дуже ризикував. Але оскільки не було запису про кримінал, бо у Чехії це не є кримінальним злочином, то йому пощастило. Але якщо ви вказували Словаччини у CUAET та інших аплікаціях, то вам потрібно довідка із Словаччини.
-
А чи має хтось посилання на сайт де подавати на новий ворк перміт?
-
То у людини Т9 сидів там, тому замість «ворк перміт» вийшла Воркута.