Імміграція до Манітоби
-
Ви працюєте в Манітобі і платите тут податки? Тоді проблеми не буде
-
@mila_todorova хоче кікнути @Maarry12e з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
От цікаво. Ми на федеральний рівень подалися у лютому 2023, зараз Portal 2. Але якщо вони розглядають 1,5 роки то можуть собі цей Portal 2 розглядати до Липня 2025😅 дуже сподіваюсь що ні…
-
Научим зарабатывать именно тебя! всё прозрачно, никакой мути от 100$ в день пиши в личные ссобщения ! 18+
-
До лютого точно отримаєте
-
Повністю розгляд з порталами і екопр
-
І вже з порталом?
-
13 місяців розгляд зараз з сабміту заявки
-
Mpnp. Але в тому і справа, що year 2024 to date. T4, як запропоновано раніше - не варіант Але то не є проблема проставити печатки банку на стейтменти. Хвилин 10-15 займає.
-
Так,прийди емейл що ви перманент резидент і можете скачати екопр з порталу
-
Так, працюю в Манітобі, але як я можу перевірити куди йдуть мої податки?
-
екорп як і портали на почту прийде?
-
Дуже сподіваюсь, насправді ну чекати то чекати але так не хочеться поновлювати робочі дозволи. 😅
-
То хіба єдине пояснення, що оскільки багато аплікацій, то можуть чіпатися за будь що, щоб булла відмова. Наприклад , не вистачає кількох годин тощо. Але взагалі % відмов дуже низький, 223 відмови на 8200 номінацій (без enhanced nominations)
-
Хіба що навпаки - офіцер не повірив що багато годин 🙂бо я більше року кожен тиждень мав по 10-15 годин овертаймів на додачу до стандартних 37,5 год/тиждень
-
Підкажіть, чи треба зараз сплачувати за дитячий візитор рекордс? Зробили дитині новий паспорт, тому треба оновити візитор
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Там на сайті чітко пише про погодження вашої CUAET application. Подивіться, що саме вам підходить і чи ваш випадок підпадає під виключення
-
Доброго дня, нам прийшов мейл з номером справи і через 4 дні прийшов ще один такий самий мейл але з іншим номером. Це норма?
22 Jan 2023, 05:40
213511/233552
7 minutes ago