Імміграція до Манітоби
-
Вітаю 👋 Можливо хтось зможе допомогти... Застрягли ми, у сина паспорт закінчується в березні, як наслідок візітор рекорд теж закінчується 30 березня, 2025. Нарешті отримали чергу на заміну паспорту, на кінець січня.... тому навіть при самому ідеальному розвитку подій, ми не встигнемо все зробити до 30 березня. У нього ще є дійсний паспорт іншої країни. Чи можемо ми якось перенести його візу на дійсний паспорт ? Мій ворк перміт дійсний до кінця 2026. Дякую Вам за будь яку пораду. Ще плануємо в найближчий час подаватися на провінційну програму, може це якось нам допоможе.
-
Неможливо, про це вже писали тут неодноразово. Він повинен maintain статус, як громадянин країни, від яку вказував для отримання робочого перміту чи study permit etc
-
1.варіант...замовляєте ДХЛ....паспорт робиться тиждень, тиждень на відповідь з консульства щоб вони прийняли заяву на доставку паспорту І два тижні дхл доставляє паспорт... 2.варіант....якщо щось буде не то з доставкою..хоча сумніваюсь, то просите консульство надати скани нових паспортів з їхньої бази
-
Не треба, а можно продовжувати НЕ раніше ніж за два місяці Та хоч у останній день продовжують
-
Але їм треба продовжувати старий паспорт за два місяця до закінчення,тобто у січні в кінці...невідомо на коли у них слот, щоб двух зайців одразу
-
Ви записалися на виготовлення нового паспорту, а що заважає вам у цей час зробити штамп в консульстві на продовження Того що закінчується і саме з цим продовженням податися на новий візитор рекорд.
-
В січні вже можна їхати продовжувати паспорт. Слот на це вам не потрібен
-
Замовте доставку DHL. Мені паспорт прийшов менше ніж за місяць
-
Ну ось. Шось незрозуміле
-
857, нічого немає((( Може по професії. А яка у нього професія?
-
Нічого цікавого ,знову
-
Як довго чекали на біо метрів після подачі на федеральний?
-
Але чи роблять продовження вдруге?
-
Вже зрозуміла, що студенти
-
Я писала в консульство в Торонто, що у сина уже продовжений строк дії паспорта, чи можу я зробити продовження вдруге, відповіли що подаватися на виготовлення
-
В сенсі не зрозуміле?
-
Ні, не роблять. Пробачте, я думала що ви ще не продовжували
-
Дякую. Чи потрібен там попередній запис?
-
Продовжувати паспорт за 2 мiсяцi до закiнчення - без запису, жива черга
-
То для номінації 60 днів
22 Jan 2023, 05:40
213626/229721
13 minutes ago