Імміграція до Манітоби
-
Вітаю, Підкажіть, будь ласка, якщо робимо апойнтмент на біометрію, можна за один запись вказати до 8 апликантів, вірно? Не потрібно кожному бронювати апойтмент? Один на всіх?
-
Так все вірно
-
дякую! ще підкажіть, будь ласка, пролінкувати апплікацію, якщо немає кабінету (візу КУАЕТ друзі робили, мабуть чрез свій кабінет якось), потрібно наново створювати?
-
Так, але вище є повідомлення, що зміни зроблені, але не збережені
-
Ви нажали- Add? Документи з'явились зверху в доданих?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка що я роблю не так. Прийшов дозапит на документи від офіцера mpnp з проханням довантажити до своєї аплікації файли. Зайшла в свій акаунт, натиснула add documents, завантажила і описала їх, але світиться таке попередження «press ok to continue and save”, але, власне кнопки ОК немає 🤷♀️ Як мені надіслати необхідні документи?
-
В мене була колись проблема з додаванням. Ось їх відповідь
-
На скільки я пам'ятаю там тільки add, і все, так і залишаєте коли документ з'явився зверху. Через деякий час мені прям на пошту приходило що документи додані
-
Напишіть в техпідтримку mpnpapplicationhelp@gov.mb.ca
-
Пан Wes , переглянув сайт , що Ви надіслали . Я так зрозумів , що там йдеться про довідки про несудимість . Ця довідка є , замовляв раніше через посольство Словаччини . Чи достатньо буде цього для офіцера ? Нагадаю , що прийшов дозапрос стосовно інформації по депортації яка була 9 років назад . Дякую
-
Усім привіт та завчасно дякую! Хто перекладав свідоцтво про шлюб та розлучення для нового шлюбу тут, в Канаді, які загалом норми для перекладу? Чи потрібен апостиль? Бо в офіційних джерелах вони кажуть просто «потрібен переклад" та ніяких стандартів.
-
Зайдіть в gckey, де ви може подавали на зняття обмежень ж воркперміту чи на стаді перміти.
-
Доброго вечора! Пане Wes питання до Вас. Отримала номінацію за SWO ( гроші на рахунку є на всіх членів родини) знаю що можу міняти роботу головне повідомити через веб форму. А якщо така ситуація що мене можуть звільнити , чи потрібно мені в якийсь термін знайти роботу чи я взагалі можу довго не працювати?
-
Дякую всім за поради, спробую 🙏🏼
-
Так, подавали, але з кабінету депендента, не головного апліканта. Чи можна пролінкувати до кабінету депедента?
-
Не знаю чесно кажучи. Спробуйте або створіть новий кабінет на головного апліканта.
-
Впродовж 60 днів після прийняття номінації у кабінеті Express Entry потрібно подати аплікацію на фед. рівень.
-
Якщо номінація дійсна умовно до 25 то останній день подачі 24 чи 25?
-
О, правильно пам'ятаю
-
Тисніть кнопку add і закривайте акаунт. На наступний день десь о п'ятій ранку має прийти повідомлення на електронну пошту, що документи успішно надіслано
22 Jan 2023, 05:40
213661/230188
about 2 hours ago