Імміграція до Манітоби
-
Це добре , хороший офіцер мабуть попався
-
Вже ніяк.
-
Як це виправити?
-
Немає проблем, але потрібно буде ROE до MPNP відправити і пояснити
-
Дякую всiм🌷
-
Сподіватися на милість офіцера...
-
Мені прислали листа що їм треба чек за сплачену біометрію, а потім, я думаю, що потрібно чекати листа «запрошення на біометрію»
-
Наскільки памʼятаю це зазвичай після аор
-
Дякую!
-
i must continue to testifying about this optimal company cause they really helps me alot pay my Bills boast my financial freedom with $100 i earn $1,500 which is ₹89,000 India 🇮🇳 ruppe optimal is Really paying invest and earn i don't know where you are Trading here is where i trade and earn within 24hours trade. interested member click on the Link Contact @CalebMarking Join and start earning 💸💸💸 👇👇👇👇 t.me/+gDJaxnV3JI9iYWI0
-
Підкажіть будь ласка, 8 місяців тому подався на номінацію, потім поїхав до Європи через безкоштовне житло. Сьогодні надійшло повідомлення, що я отримав номінацію по сво, чи можу я перебуваючи в Європі податися на федеральний етап?
-
І мати гроші на рахунку
-
На всякий випадок напишу, що там потрібно оплатити 1520 cad за людину
-
Мені звичайно пр не дуже потрібен, я вже і забув що подавався але як бонус приємно буде, хто знає куди потім життя занесе
-
Мені дають допомогу, вже трохи назбирав, частину доведеться позичити, наскільки я пам'ятаю, там 10 тисяч потрібно?
-
Діло ваше, спробуйте, але у випадку відмови вам ваші 1500 не повернуть
-
Навіщо ризикувати, якщо ви вже вилетіли з Канади, і не плануєте в ній жити, то навіщо воно вам.
-
Дякую, спробую ризикнути
-
чому б і не спробувати, не дарма ж я в Канаді 9 місяців відпрацював, може дадуть пр
-
Так ви лист отримали, почитайте що там написано, потім вирішите треба воно вам чи ні.
22 Jan 2023, 05:40
213881/230470
9 minutes ago