Імміграція до Манітоби
-
А в якій країні Європи зараз дають безкоштовне житло і якщо є візі Канади в паспорті?
-
Підкажіть як підгрузити декілька документів? Запросили цілий список, а тут лише три вікна в кабінеті
-
Обʼєднуйте в один файл де це можливо
-
По swo потрібно працювати
-
Зараз у Фінляндії живу, дали житло, ну якщо з пр вийде то можливо повернуся, так як житло безкоштовне не буде нескінченно
-
Я майже впевнений, що IRCC пришле додаткові запити
-
Цигани одним словом
-
Ви змінили адресу проживання. Ви повідомили про це MPNP?
-
Людина взагалі забула що на номінацію подалась
-
Тобто не потрібно бити ні в які дзвони і кудись писати/телефонувати щодо цього? Вибачте, трохи на стресі від цього всього, тому тривожить, щоб все зробити правильно
-
але вас не звільнили, правильно?
-
Точніше від страхової компанії, а не від роботодавця
-
то ви рахуєтеся фултайм. Хіба б IRCC зось телефонували до роботодавця самі
-
Страховка компанії
-
Якщо ви на short term disability, чи ви офрмляли EI? Чи страховка компанії?
-
Добрий вечір, пане @western9 ! Маю наступне запитання. Склалася неприємна ситуація. Федеральний рівень, по SWM, в процесі очікування на АОР, номеру справи ще немає. Головний аплікант тимчасово не працює 2 місяці через проблеми здоров'я, наразі знаходиться у процесі лікування/відновлення (має висновки лікарів та перебуває на short term disability). Він і надалі знаходиться на тій самій full-time роботі, але наразі на лікарняному, одразу після покращення стану здоров'я повернеться до роботи. Питання: Чи є ризик неотримання PR через цю ситуацію? Також чи потрібно про це все повідомити MPNP чи IRCC (чи тих та інших)? І яким чином?
-
Супер! В будь-якому випадку щиро дякую за відповідь!
-
Ні, на лікарняному, роботодавець в курсі всієї ситуації, тож як тільки виздоровіє - повертається назад. Вґ
-
ну не знаю на всі 100%, але якщо вас не зільнили, то мало б бути все ок
-
не повідомляв, спробую зараз написати повідомлення мпнп
22 Jan 2023, 05:40
213912/229622
7 minutes ago