Імміграція до Манітоби
-
Може повернення за номінацію?
-
Я порішав з доками Submit щойно федеральну анкету Дякую чату за підказки і підтримки І що терпіли нерви мої 🫡 Дуже важливо Особлива подяка @western9 та Dmytro за відео, корисні документи, все що ви уточнювали, і за оцю працю Навіть єнот зміг Дякую Успіхів
-
А якщо ще не сабмітили аплікацію але вже готова, так само скачати заповнити і додати в Others?
-
Це на кредитке? Якщо так, то мінус там це + к вашим коштам
-
А, ну тоді не жаліюсь
-
Так
-
Вам повернули гроші за номінацію
-
Попросіть роботодавця надати листа з годинами.
-
Підкажіть, буль ласка, чи це проблема буде - у мене в paystubs не пишуть години роботи взагалі. Тільки загальне нарахування суми і все. Графа з годинами пуста. Я працюю full-time по 38-40 годин на тиждень.
-
я читала в іншому чаті, що так - люди подавали оскарження і їм підняли бал і повернули гроші оплату за оскарження.
-
Я подавала цю інформацію, бо теперішня інформація не відповідатиме низці даних, що ви вказали при подачі: дата останнього вʼїзду, місця проживання, подорожі. Та IRCC бачитиме це!
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, хто знає. В листі про номінацію є термін її дії (пів року). Питання: чи є строк для подачі заявки на пр (маю на увазі чи я можу подати аплікацію через два три пʼять місяців до моменту закінчення терміну номінації) чи обовʼязково потрібно подаватися одразу. Дякую 🙏🏼
-
Дякую
-
180 днів - це і є строк, в який ви повинні подати аплікацію на ПР з цією номінацією.
-
Подавалась за три дні до завершення дії номінації (так склалось). Все ок, pr отримала.
-
Я подавав пейстаби без годин і лист, що працюю фул тайм. Ніяких дозапитів не було
-
@western9 добрий вечір, підкажіть будь ласка форму Imm 5409(коммон-ло) потрібно роздрукувати і від руки заповнити?
-
Її потрібно ще завірити
-
Можна заповнити у файлі, а потім роздрукувати
-
За це я знаю, але не знаю як правильно її заповнювати, роздрукувати та заповнити від руки чи треба заповнити а потім роздрукувати і віднести завірити?
22 Jan 2023, 05:40
214153/233550
3 minutes ago