Імміграція до Манітоби
-
Дякую 👍
-
@come_to_me_weirdo хоче кікнути @Repoigk з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Пишіть "+" в ЛС, розповім як підняти гроші, розрахунок миттевий
-
🤷 Головне чек прийшов Начебто все добре
-
От і у мене так. Навіщо їх стільки?
-
Я робив новий для сплати, бо щось ніякий інший аккаунт в Канаді не підходив 😂😂😂😂
-
Добрий день. Я заплуталась в акаунтах вже🤪 При оплаті за федеральний рівень просить Login. Який це кабінет?
-
Доброго дня. Можна у вас в чаті розмістити інформацію про завтрашній безкоштовний користний вебінар з міграційним консультантом Олександрою Мельниковою на тему продовження статусу?
-
На вебінарі задаєте безкоштовно питання і отримуєте безкоштовно відповідь на них. Можете питання відправити заздалегідь на почту. Що вам не подобається?
-
Безкоштовний корисний вебінар з консультантом. Ви тут за ідіотів людей вважаєте?
-
Це чат самостійної імміграції. Видаляйте своє сміття або вас забанять
-
Реклама консультантів видаляється.
-
Доброго дня, скільки часу є на подачу на федеральний етап?
-
6 міс
-
А хіба Ньюфаундленд не закрив тимчасово свою програму? Нещодавно ж було повідомлення про це
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, при подачі аплікації на номінацію провінції Манітоби, якщо подаватись через S.W.M. можно вказувати попередній стаж роботи в попередній країні саме обовʼязково той професії на якій працював 6 місяців у Канаді, чи можно вказувати стаж іншої професії?
-
Будь-яка професія у будь-якій країні. Але фул тайм та не менше року.
-
Дякую!
-
Тобто, погодили майже за місяць:)))
22 Jan 2023, 05:40
214229/230925
6 minutes ago