Імміграція до Манітоби
-
якщо так, тут ви платите за себе+діти 170, + 85 окремо за чоловіка
-
15 і 18
-
у вас діти якого віку? Їм треба здавати біометрію?
-
ви тут за нього зараз платите, там він просто здасть в Києві чи Львові. Вам треба окремо 85 за нього заплатити
-
Добрий вечір! Залишилося рівно 5 міс ворк перміту. Чи вже потрібно подаватися на bridging work permit? Чи зарано?
-
Хм, я платила за себе та чоловiка разом, правда вiн тут
-
Подавайтесь на OWP поки що є можливість,і так середній час розгляду зараз 5-6 місяців,так що не тягніть
-
Круто 😎 коли ж у мене настане такий момент що буду чекати піар карту, 😄і чи настане.
-
Дякую! Обов’язково отримаєте! Тільки терпіння і все вийде🤩
-
А чи комусь приходив запит на підтвердження досвіду роботи на федеральному рівні?
-
Вже терпіння трохи закінчується чекати на ці всі доки
-
Так. Family разом здають біометрію. Чоловік в Україні окремо
-
Так, багатьом надсилали запит
-
Я так це розумію. Вся моя імміграція зайняла 13 місяців. Це був важкий шлях. Головне не опускати руки, ви вже на шляху,тому тримайтесь і наберіться терпіння!🙌🏻Успіхів 🙏🏻
-
Я в процесі імміграції 1рік 4 місяці та 12 днів, і кінця і краю не видно. Це ще не рахуючи перших відпрацьованих 6 місяців. Терпіння тут вже зовсім не допомагає.
-
Я рік і 2 міс. Загалом в Канаді 2,5 роки. Чекаємо зараз аор вже 5-й місяць 😢 Хочеться у відпустку додому, віза закінчилася. Вже не знати чи чекати той ПР, чи робити нову візу аби відвідати рідних Тому розумію вас
-
Привіт якщо людина працювала або вчилася в іншій провінції то в Манітобі при подачі на пр знімають 100 балів..А я переїду з Манітоби в іншу провінцію там теж знімають бали? Де про це почитати?
-
В мене 9 місяців висить статус "assessment in process", ми з дружиною переживаємо, що дуже довго, але бачу, що в нас поки що не так і погано
-
Вони тільки 22 липня пройшли. Ще трохи, але вже після Нового року
-
Кожна провінція має свої програми. Їх безліч. Цікавтесь конкретною провінцією. Тут про Манітобу
22 Jan 2023, 05:40
214301/230925
6 minutes ago