Імміграція до Манітоби
-
Не ноу)) але, але.. Віримо
-
Тепер можна замість виразу «щоб тебе качка копнула», побажати щось по типу «щоб тобі проходити шлях імміграції в офіцера-лінивця»
-
Дякую, спробую
-
Ну так, рада, але не геть від всього серця 😂
-
Та чому)) Мене з іншою моєю колегою почали розглядати на номінацію в один день, бо тоді(не знаю як зараз), коли відкривали заявку одно апліканта, дивилися ще когось з тієї ж роботи. І ми отримали в один день. Вона чекала 3,5 міс, я 8 Але я рада за неї Нікому не бажаю важкої імміграції
-
Не попадаємо часто в одну зміну, на жаль чи на щастя😅
-
До речі, жоден з моїх близьких знайомих чи друзів не мають ще Пр. Хоча в Канаді вже 1,5-2,5 роки Але я їм такого не бажала😅так вийшло
-
У вівторок всеж таки йому у ланчрумі дай підсрачника. Або засунь у його сейф гнилий банан
-
Мені, чесно кажучи, теж ніхто не заважав подаватися через 6 міс роботи, я зробила це через 1,1 рік. Певно вже би з ПР сиділа 🥲 Але вже що є, то є. У кожного різний шлях, але аби воно того коштувало і всі отримали, те чого хочуть
-
Доброго вечора. Дурне питання яке мабуть вже хтось тут питав. На федеральному рівні. Є цифрове фото і чек до нього, як його правильно "запакувати" відповідно до вимог (там пишуть що на зворотному боці фото потрібно вказати ім'я і дату народження), зворотного боку в файлі jpeg не знайшов, то як воно моє бути?
-
За банан обідно…
-
Зазвичай фото друкують, а цифрове потрібне на Портал 2. І коли воно надруковане, то там вже скан, підпис…
-
На зворотному боцi повинен бути штамп фотоцентру, з датою, адресою, назвою та Вашi прiзвище, iм'я як в паспортi, та дата народження
-
Я "чек" з фотоцентру не додавала
-
Я не додавала 🤷
-
For digital photos, this information can be provided in one separate document including a confirmation from the photo studio (i.e. receipt). Це з їх офіційного сайту
-
В чаті знайдіть по пошуку, є навіть приклад як завантажували фото. Чек не потрібно. Відскануйте фото передню і зворотню сторону. На зворотній напишіть ім’я і прізвище, дату народження
-
Доброго вечора,підкажіть чи потрібно робити трекінг,якщо прилінкував аплікацію?Дякую за відповідь
-
Зрозумів, дякую
-
Так
22 Jan 2023, 05:40
214343/230163
4 minutes ago